Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utalom a noveremet es a...

Utalom a noveremet es a baratnoit is. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Van egy noverem. Elmeselem az eletunket:

7-8 evesen mindig nagyon jol megvoltunk sokat jatszottunk sok programot csinaltunk egyutt barcsak ebben az idoben lennek de sajnos elobb utobb minden elmulik. A noverem 14 eves most kezdte a 8. osztalyt. En meg 13. Enis lany vagyok. 11-12 evesen amiota ilyen baratnoi vannak, megvaltozott. Most ezerszel rosszabbodott a helyzet.

Nem enged be soha a szobajaba, ha a szuleink nem engedi el valahova ( õ ezt elore megtervezi a baratnoivel) akkor sir vagy megsertodik es rajtam tolti ki. Ha be is enged a szobajaba akkor ez a dumaja: jo gyere 1 percre csak mondd mi a szart akarsz aztan taka van! Nem engedi hogy egy kicsit jatszak a yorkijaval. A bratnoi: flegmak velem, bekepzelt csitrik, halalra sminkelik magukat, es persze mintha en nem is leteznek. Olyanokat mondott amikor osszeveszunk (ami minden nap van) hogy: tiszta szivebol kivanja hogy haljak meg. Kozben meg sir es ideges. Meg egyszer 8 tablettat bevett. Mit csinaljak?? Nem akarom hogy megolje nagar vagy barmi ilyesmi , de azt sem akarom hogy ilyen rohadt bunko legyen velem. Jah es ha joban vagyunk akkor is ha pl: mondok neki valamit kedvesen, akkor nem olyan kedves velem mint a baratnojevel. ( ma belemharapott fajt egy oraig es 1 hetig nem fog elmulni az tuti.) nem akarom hogy bunko legyen velem de azt sem h barmi baja legyen mert ha lenne baja n megolom magam. Nelkule nem tudnek elni :( Szeretem csak szerintem õ gyulol engem teljes szivebol :( :( :( 😢😭😰😰legyszi minnel hamarabb irjatok! Elore is koszi! :)

2016. szept. 20. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
kamasz. ennyi. Majd kinovi.
2016. szept. 20. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Kamasz, hidd el nem gondolja komolyan, ezert meg ne utald (most akk utalod vagy szereted?) legyel te az okosabb.
2016. szept. 20. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rá. Meg ha ingerült is csak vigyorogj az arcába. A kutyáját meg ennyire kiközösíti? Jófej. Inkább hagyd békén. És tanulj abból amit látsz. Te ne legyél ilyen. A gyógyszeres téma meg a szüleid dolga.
2016. szept. 20. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugylatlszik mindig az van amit ő akar sztem mutasd meg h ez nem igy van
2016. szept. 21. 02:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam kamasz, de soha nem haraptam meg a húgomat.
2016. szept. 21. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat!
2016. szept. 21. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De minek akarsz bemenni a szobájába? Hagyd bèkèn, valszeg pont most vagytok abban a korban, hogy az a pár év korkülönbség is nagyon sokat számít. Nem gyűlöl, csak "felnőtt" lett. El fog múlni, aztán majd neked jön ez a korszakod. Ha te is túlvagy rajta, akkor megint ugyanolyan lesz minden mint régen.
2016. szept. 23. 19:41
 8/9 anonim válasza:
Belédharapott? Akkor kannibál.
2016. nov. 2. 23:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! :) ez vicces volt xDDDD
2017. júl. 8. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!