Nem bírom elviselni a bátyám baratnoit, miert?
Figyelt kérdés
koztem es a tesom kozott 1 ev van o most 16 en 15 3 eve kezdett el ugy komolyaban csajozni az 1. baratnojet en mutattam be neki de megutaltam es nem tudom h miert azota szakitottak es mar ujbol 'joban' vagyunk de az osszes eddigi baratnojet utalom pedig ok ugy ahogy szeretnek es nem tudjak h utalom oket....segitsetek mi lehet az oka??? es az ellen mit tegyek h mar nem olyan a kapcsolatunk mint reg volt akkor nagyon jokat beszeltunk de mostmar csak annyi h hazajar vejon hozzam valtunk 2 szot es bemegy a szobajaba gepezni vagy egesz nap elmegy a haverjaival vagy ide hivja oket, mar a napjat sem tudom h mikor voltunk normalisan el 10percet....2013. júl. 18. 18:22
2/10 anonim válasza:
csajozzál te is azt lekötöd magad... az hogy miért utálod tesód barátnőit azt csak te tudhatod.
3/10 A kérdező kommentje:
neked van batyad es lany vagy???? szerintem nem akkor meg nem tudod h milyen erzes....-.-"
2013. júl. 18. 18:26
4/10 anonim válasza:
Féltékeny vagy, amiért más lányok is vannak az életében, nem csak te, a testvére.
5/10 anonim válasza:
Ez bizonyos tekintetben szexuális féltékenység. Ellenkező neműek vagytok ezért természetes, még akkor is ha nyilván a testvéreddel nem feküdnél le.
6/10 anonim válasza:
Féltékeny vagy. Ennyi. Majd kinövöd, hiszen még gyerek vagy.
A párom húga sem nagyon állhatott engem, 11 éves volt mikor megismertem a bátyját. Most 17 és kezdte megérteni, hogy nem "vettem el" tőle...
7/10 anonim válasza:
Hidd el, az rosszabb lesz, ha majd a bratyód utálja ki a te pasijaidat...
8/10 anonim válasza:
Te nem a barátnőit nem vagy képes elviselni, hanem azt a tudatot, hogy a testvérednek más lányok is fontossá váltak és ezáltal nem tud annyit foglalkozni veled. Ettől függetlenül próbálj felé nyitni és beszélgetni. Mellesleg az is sokat segítene a dolgon, ha az aktuális barátnőjével is jóba lennél.
De nyugi, szerintem egy idő múlva minden rendeződik köztetek!
9/10 anonim válasza:
második vok: bocs nemtudtam h lány vagy...
10/10 A kérdező kommentje:
kőszi mindenkinek hàt majd megprobalok megnyugodi :))
2013. júl. 20. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!