Gyűlölöm az öcsémet, évek óta azt kívánom, bár csak ne lenne, és ő is utál engem. Hogyan férjünk meg?
És még egy (előző vagyok): A halálom azok a bátyusok akik azzal indokolják hogy gyűlölik az öccsüket, mert "kisr*hadék v. kis g*ci", "bár történne valami vele".
Ha esetleg konkrét indokokat írnál, akkor komolyan vennénk téged, de addig csak egy buta nagykamasz hisztijét láthatjuk, aki semmivel sem különb mint az állítólagos kis buta, éretlen öcsike.
Utolsó előtti
Én is így vagyok mint a kérdező csak itt én vagyok a fiatalabb. A társaságát igyekszem kerülni mert az évek alatt megtanultam (vagyis belém rögzült) hogy nincs rá szükségem semmilyen szinten...
Az egészen apró dolgoktól kezdve ami részemről megvolt (pl ha kért édességet adtam) az egészen nagy dolgokig (pl nyilvános szekálás mások előtt a részéről) megtanultam hogy nincs rá szükségem.
Mióta kb az eszemet tudom szemétkedett, mostanra pedig már megvetést és gyűlöletet érzek iránta valamint hogy ha soha nem látnám többet az is sok lenne...
26. vok:
44-nek és a többi megértőnek üzenem, hogy ezt a kérdést csak az érti, aki hasonló cipellőben jár.
Én is ugyan igy vagyok. Utálom a tesóm.-18l-
És én is vágyok egy igazi rendes öcsire mondjuk.én 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!