Gyűlölöm az öcsémet, évek óta azt kívánom, bár csak ne lenne, és ő is utál engem. Hogyan férjünk meg?
Annyira gyerekes az egész kérdés, és utálkozás. Ész nélkül dühöngsz. Majd ha a korodhoz valóan viselkedsz és beszélsz, lehet ő is jobban fog viszonyulni hozzád.
Ha az én testvéreim ilyeneket mondtak volna, én is utáltam volna őket. (két bátyám van!! és sose utáltuk egymást!) Szóval lehet, hogy az öcsédnek van igaza abban, hogy utál téged és keresztbe tesz állandóan. Sajnálom az öcsikédet.
Elgondolkozhatnál magadon, ha már állításod szerint ilyen nagy ló vagy -18 éves-.
Kérdező én is így vagyok mint te...
A kisebb koromban folytonos szekálás hatására (napi szinten megalázás mások előtt, szemétkedés) eljutottam egy idő után arra a pontra hogy semmi de semmi szükségem nincs rá... nem igénylem a társaságát, véleményét, segítségét. Ha kell valami inkább 2-3x drágábban beszerzem egyedül mint hogy tőle kérjek bármit.
Emellett folyton főnöknek hiszi magát és olyan pökhendi amilyet kevesen tudnak elképzelni és képes a legkisebb hülyeségeken is felsőbbrendűségét fitoktatva ordibálni.
Igazából egy dolog vigasztal... ha elköltözök soha az életben nem kell többet látnom vagy találkoznom vele.
A mondás szerint rossz szomszéd török átok !!
A testvéri kapcsolat is , ha rossz , hasonló !!
Ha nem békültök ki , ez a harag életetek végéig élni fog !
Neadja a teremtő , hogy szüleitek meghaljanak , mert az örökségetekenn is veszekedni fogtok , még éltek !!!
Hamár élet halál szavakat irtam....................
Javaslok egy egyszerű , ugyanakkor hatásos , és életbevágó kibékülési módot :: A neve orosz rulett !!
Márcsak azért is javaslok ijet , mert jelen kormányaink úgyis aztkivánnák , hogy pusztuljunk , mert nemképesek nyugdijat fizetni , nemképesek jólétet , békét , szeretetet , összefogást , biztos megélhetést teremteni !!
Ti mindketten ingoványos talajon jártok , ti fesziteni fogjátok idegszálaitokat még éltek !! Ha csak egyikőtök marad meg , akkor feleződik a probléma !!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kérdező, én megértelek.
Biztos, hogy megvan az oka, ezt csak ti tudjátok. Hogyan férjetek meg? Hiszen megfértek, Te magad írod, hogy kolis leszel. Probléma megoldva, jöhet a következő. De komolyan, a nagy távolság miatt idővel, hátha máshogy fogjátok látni a múltat. Persze ehhez az kell, hogy legyen benned egy kevés, hogy jó lenne, ha nem utálnátok egymást ennyire. Van benned ilyen gondolat? Lehet, hogy most nincs, lehet, majd a távolság hatására lesz. De én azt mondom, hogy nem baj, ha nem lesz. Azért, mert testvérek vagytok, nem mindenki fér meg, akár a saját anyjával. Csak. Vélt és valós sérelmek miatt.
Egyenlőre vmennyire fogjátok vissza magatokat, nehogy tettlegességig fajuljanak a dolgok, mert akkor szintén meg lesz oldva a "hogyan férjünk meg" probléma.
Kerüljétek el egymást, legyen elég a hétvégi déli közös ebéd, nem kell egymással beszélgetnetek. Persze, ehhez beszólni sem kell, mert innen indul minden. De ha kerülöd, akkor ő is észre fogja venni, hogy vagy még jobban utálod vagy egyszerűen nem akarsz konfrontálódni.
26 vok:
7: ezt csak az írja, akinek nincs testvére. Lehetett volna egy szemét, semmirekellő, mihaszna, ingyenélő, sz.r alak, mint az enyém bátyám. Én se bánnám a hiányát. Nekem is néha eszembe jut, hogy lehetett volna normális. Jó lett volna. Én pedig egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy milyen egy normális testvér, akivel beszélgetünk mindenről, elmegyünk ide-oda, nem pedig havonta kétszer kb. annyi, hogy add ide a sót...
# 13
Jajj, te, a nagy szeretet, meg gyerkőc, mi? Közben meg itt szurkálod a számodra ismeretlen válaszolót, honnan gondolod, hogy nem volt normális családja és nem volt szeretet? Ilyen környezetben is előfordulnak fekete bárányok.
27-nek: 26-os vok.
Nemrég elkezdtem olvasni itt a problémás tesós kérdéseket, hogy lássam, hol állok... Már korábban írtam 2-3 kérdésnél, hogy nekem nem is olyan rossz. Nem is gondoltam, hogy nekem a legrosszabb, tudom, hogy nem, de vmelyest belenyugodtam a helyzetbe a többiek által.
Számomra hihetetlen, hogy a tesódat még így is szereted, de egye fene, örülök neki, mert nincs benned gyűlölet. Bennem van, mint a kérdezőben. Nem tudom, hogy milyen a drogos tesó, Te se tudod, hogy az enyém milyen, szerintem ne cseréljünk.
Én nem tudom, hogy milyen a jó testvér, én nem tartom magam annak. Van egy féltestvérem, öcsém, vele jól elvagyunk, de megvan a 3 m távolság. Passz, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!