Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Gyűlölöm az öcsémet, évek óta...

Gyűlölöm az öcsémet, évek óta azt kívánom, bár csak ne lenne, és ő is utál engem. Hogyan férjünk meg?

Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 19:52
1 2 3 4 5
 31/48 kakao101 válasza:
0%
Szerintem akaszd fel magad, legalább neki jó lesz.
2016. szept. 1. 11:07
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
HOL VOLTAK/VANNAK A SZÜLŐK ?! Ők a legnagyobb hibásak, hogy hagyták magukra a gyermekeiket és nem tettek semmit a gyűlölet ellen. Ők szeretik egymást? A Családot? A gyermekeiket?
2016. szept. 1. 11:55
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó.

Nálunk pl ott voltak, de akkor sem volt semmi... rászóltak hogy ne szekáljon és következő alkalommal megint csinálta. Ebben lelte örömét.

Amikor dolgoztak akkor is csinálta és volt hogy előttük is.

2016. szept. 1. 12:20
 34/48 McEnroy ***** válasza:
Szerintem lehetséges lenne, hogy igen, de az is lehet, hogy nem.
2016. szept. 1. 17:27
 35/48 anonim ***** válasza:
52%
Küld el Szibériába netán közelebbre akkor Hortobágyra..
2016. szept. 3. 07:18
 36/48 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nagyjából tudom mit érzel. Ami azt illeti kicsit túlzásba is esel, mert ezt meg lehet úgy is oldani, hogy egész egyszerűen levegőnek nézitek egymást és nem beszéltek egymással. Én pont ugyanígy vagyok a húgommal és ez már vagy 6-7 éve így van. Mint kiderült egész egyszerűen féltékeny az életemre, a gyerekemre és mindet megtesz azért, hogy a család többi tagja őt sajnálja engem meg utáljanak...egyszóval manipulálj a a többieket. Engem meg nem érdekel..... :P

A szüleinknek megmondtam, hogy ne foglalkozzanak ezzel, viszont én bebiztosítottam magam.

2016. szept. 4. 01:51
 37/48 meszasa válasza:
52%

Én úgy látom a kérdésedből, hogy nem szeretnéd utálni a tesódat.

Jót tenne szerintem Neked egy küzdősport mint pl az Aikido. Ott megtanulhatod kezelni a dühödet, és a tettlegesség esetén is csökkentheted a sérüléseket.

A kapcsolatodat segíthet rendezni egy kineziológus.

Illetve Te magad is tanulhatsz olyan technikákat, amelyek segítenek. Olvass esetleg a Ho'oponoponoról!

2016. szept. 4. 09:24
 38/48 Lupati ***** válasza:
93%

Képzeld én hogy utálom a kis féreg húgomat aki egész életében csak keserűséget okozott a szüleinknek.Gyönyörű sírt csináltattam nekik és ő kilopta belőle a virágot!!!

Még élt az apám mikor eladta a családi ékszereket. Be is vallotta.Undorodom tőle!Szégyellem ,hogy a testvérem.

2016. szept. 5. 07:11
 39/48 Joci1212 válasza:
100%
Háát ez azért rossz mert bármit is tesztek egyszer így is úgy is találkozni fogtok, ő örökre a testvéred marad és akár rád nézve sem jó hogy nem agytok jóba mert mi van ha segítségre lesz szükséged és csak rá számíthatsz és mivel ő meg utál csak azért sem segít?? Sajnálom hogy így nem tudok kijönni hidd el én se vagyok túl jóba a tesómmal de isten mentsen hogy megüssem ilyen egyikőnknek sem jutott volna eszébe azért nem értelek titeket. Valahogy próbáljatok kibékülni vagy miután megbántjátok egymást, kérjetek bocsánatot és tegyétek jóvá, menjetek el valahova, kérdezd meg mi a baja veled hogy ilyen és próbáljátok megoldani. Én csak ennyit tudtam mondani remélem sikerül nektek, és szurkolok! ;) :D
2016. szept. 5. 16:02
 40/48 Keito válasza:
76%

Próbálj meg letisztultan, indulatoktól mentesen gondolkodni és viselkedni.

Akkor leszel valóban erősebb, ha képes leszel uralkodni a haragodon és kezelni, irányítani tudod önmagadat és a kapcsolatotokat az öcséddel egymás elfogadásának irányába. Ennek híján elmerültök az indulatban és a haragban, ami mindkettőtöknek csak árt.

Kíséreld meg jó irányba terelni azt a sok dühöt, haragot és gyűlöletet, amit egymás felé kifejeztek, hogy egymás segítségére fordítsátok. Ha így sem sikerül rendbe tenni a testvéri viszonyt, akkor nem csak az fog kiderülni, hogy erősebb vagy, hanem az is sokkal jobb és sokkal okosabb.

Ha viszont meg sem próbálod, akkor nem vagy különb annál, min akit most gyűlölsz -, vagyis tulajdonképpen önmagadat gyűlölöd…

2016. szept. 6. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!