Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elárulnátok anyukátoknak,...

Elárulnátok anyukátoknak, hogy a 14 éves öcsétek energiaitalt iszik?

Figyelt kérdés

2016. jún. 20. 18:45
1 2 3 4 5
 41/47 Tom Benko ***** válasza:
Igen. Miért, tilos inni? Legfeljebb az érdekes, hogy mennyit. Bár ha a szülők annyira vakok, hogy még ezt sem veszik észre, nem tudom, lesz-e eredménye egy ilyen tájékoztatásnak.
2016. jún. 22. 09:05
 42/47 anonim ***** válasza:
61%
Én olyan 11 12 éves korom körül kezdtem el inni, ha mértékkel csinálja nincs gond napi egy vagy kevesebbel nem lesz baja. Most tizenöt éves vagyok. És még az a legjobb, ha csak azt csinálja. A mostani 6.-7.-8.-kosok már alkoholos italt isznak, cigiznek, és sokan drogoznak is az iskolánkban a gyerekek 60-70% csinálja szerencsére én a 20-30%-ban vagyok benne. Na ezzel csak annyit akartam mondani, hogy az legyen a legnagyobb probléma, hogy energia italt iszik.
2016. jún. 22. 23:16
 43/47 anonim ***** válasza:
Attól függ, ha pl heti 1-2t iszik mert szereti és fáradt oké, csak szólnék neki hogy ne vigye túlzásba, ez nem drog meg alkohol hogy fussak anyának elmondani, max ha raklap számra vedeli hogy ő menő legyen a haverokkal
2016. jún. 23. 16:33
 44/47 hubabuba98 válasza:
68%
Energiaital? Huha, en 14 evesen ossze vissza hanytam minden kevert piatol es senkinek se lett tole baja,akkor az ocsednek se lesz az energiaitaltol
2016. jún. 24. 07:56
 45/47 anonim válasza:
50%
Ha Édesanyádnak ép a szaglása és a gyerek is még haza jár,azt a "szagot" lehetetlen nem felismerni...egyébként hazavágja a szervezetet.Tegyetek valamit, de normális hangon.
2016. jún. 25. 08:08
 46/47 anonim válasza:
Igen.
2016. jún. 29. 14:59
 47/47 anonim ***** válasza:
Igen, el. De az é 14 éves öcsém csak sört ivott, és azt el sem kellett mondani, mert látható jelei voltak. A mi családunk őszinte.
2016. okt. 26. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!