Ti hogy mondanátok meg anyukátoknak, hogy Bakugan akció figurákat és Chima lego készletet szeretnétek a 17. szülinapotokra?
Szóban.
Nyugi, én 20. születésnapomra kértem egy gumikacsa családot, néztek egy nagyot, de megkaptam :D
dedó 2000
és Magyarország eme hazai állományból szeretne erős honvédséget felépíteni... te jó ég...
"Anya, 17. szülcsinapcsimra Bakugan akció figurákat és Chima lego készletet szeretnék!"
Én ezt az egyszerű és lényegre törő megoldást javaslom. Amúgy nincs semmi gond azzal, ha valaki felnőttként is szereti a játékokat. Én pl babákat gyűjtök és büszke is vagyok rájuk. Pláne a különleges, ritka darabokra. :)
Anyád nem fogja tudni, hogy mi az istenharagja az a Bakugrás akciófigura, aztán majd véletlenül vesz neked egy felfújható Zsüsztin Bíbert, hogy azzal játszhass bakugrást meg akciót a szobádban.
Doboz: [link]
Termék: [link]
A China Lego készletet sem fogja vágni, aztán kínai utángyártott legót kapsz majd ajándékba.
Ne tudd meg...
27 éves lány vagyok, nyomogatom a tévét, az egyik animációs csatornán volt egy reklám. Szuperhős Barbi. Rózsaszín ruhája van, megnyomsz rajta egy gombot, megpördül a tengelye körül, és köpeny lesz a ruhából.
Nekem az kell.
Lehetsz gyüjtő is. Nem tudhatják hogy játszani akarsz-e velük vagy birtokolni.
Sok felnőttet ismerek akik játékokat szereznek be maguknak. Kisvasutat, játékrepcsiket, antiknak látszó macikat és babákat. A ciki hogy a gyerekük hozzá sem érhet. Tudod hány felnőtt gyüjt a legót és kinderfigurákat? Rengeteg. Eladott happy m. menühoz járó figurákért is felnőttek jelentkeztek és nem a gyereküknek vitték haza hanem maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!