A pasik péniszméretét miből lehetne megállapítani még akció elött?
Figyelt kérdés
a kapcsolataim során mindig a nagy péniszt élveztem leginkább, de sajnos mostanában mindig kicsivel futok össze. honnan lehet tudni hogy egy férfinek nagy pénisze van-e?2015. márc. 24. 13:23
2/10 anonim válasza:
Kéz. Nézd meg a kezét mekkora. Az ujjai hossza, vékonysága, vastagsága stb... vicces, de nekem eddig mindig bejött ez :D
3/10 anonim válasza:
uhh remélem nem futok veled össze soha.
4/10 anonim válasza:
sajna a keze ujja semmit nem árul el
nekem átlagos vagy kicsi kezem van
de 18 cm és 46 mm vastag a szerszám
ami szinte nagyobb az átlagnál
és semmi másból nem tudod meg csak ha felizgatod megfogod neki
esetleg az első randin verd ki neki abból megtudod
merre lax irhatsz privit
5/10 anonim válasza:
amugy hosszra szeretnéd vagy vastagsára a nagyot?
6/10 A kérdező kommentje:
mind a kettő legyen érezhető..
2015. márc. 24. 13:43
7/10 anonim válasza:
Amíg nem áll a szerszám, addig sehogy. Esetleg ha felizgatod, és figyeled a gatyáját. Amúgy mit értesz nagy alatt? Elég tág fogalom. :)
9/10 anonim válasza:
# 8 Mondjuk igazából ez lenne a legegyszerűbb megoldás :D
10/10 HarciCsiga válasza:
kéz,orr,ujj és egyebek mérete valóban nem árul el semmit nekem férfihoz képest kicsi kezem van és átlagos orrom mégis átlagon felüli intim méretem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!