Felnőttek, ti mit szoktatok anyák napjára venni az anyukátoknak? Valami apróságot vagy esetleg nagyobb ajándékot?
Én mindig veszek neki
-cserepes virágot
- egy jó könyvet a kedvenc írójától.
Változó ....bár én szeretem a maradandó dolgokat , ami nem feltétlenül tárgyi. ..idén legalábbis nem az lesz .
Idén élményt ajándékozok..amire jó lesz vissza emlékezni 😉.Három generációs lesz a dolog ..anyu -lány (én)-unoka (kislanyom)...befizetek egy útra rövid kirándulás keretében tengerhez. 😊Ez lesz az én meglepim anyunak anyak napjára , lányomnak névnapjara .
Bevallom én jobban örülök egy cserepes virágnak, vagy egy étteremben vacsorának, mint egy közös nyaralásban.
Imádom a lányomat és az unokámat is, de tavaly amikor a lányom hasonló nyaralással lepett meg mint amit az utolsó írt, nos szép volt, kedves ajándék volt, de fáradtabb, kimerültebb lettem a tengerparti pihenés után mint előtte. Fárasztó a nap 18 órájában egy eleven, de imádni való unokával..
Cserepes növényt, nem feltétlenül virágot, akár fűszernövényt vagy egyéb szobanövényt. Nyáron mi azokat is kint tartjuk, illetve a szüleim.
Néha meg összedobjuk tesómmal, és valami nagyobb, régen vágyott meglepetést adunk. Vagy könyvet, elég jól ismerem Anyukám ízlését ahhoz, hogy könyvvel sose lőjek mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!