Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elárulnátok anyukátoknak,...

Elárulnátok anyukátoknak, hogy a 14 éves öcsétek energiaitalt iszik?

Figyelt kérdés

2016. jún. 20. 18:45
1 2 3 4 5
 11/47 anonim válasza:
54%
Először én beszélnék vele, és utána meglátom, attól függ mennyire súlyos a helyzet.
2016. jún. 20. 19:18
 12/47 anonim ***** válasza:
32%
Hagyd a fenebe. En is 14evesen whisky colat ittam.
2016. jún. 20. 19:18
 13/47 anonim ***** válasza:
43%
14 évesen kerültünk gimibe, nálunk is az energiaital volt a legártalmatlanabb itóka. Nem szólnék róla anyámnak, meglenne róla a véleményem, ha nem veszi észre, hogy a fia függő. Ha meg annyira nem durva a helyzet, főleg nem szólnék.
2016. jún. 20. 19:21
 14/47 anonim ***** válasza:
84%

Tesómmal beszélnék. A mérték nagyon nem mindegy.

Én is ittam ennyi idősen, a szüleim vették meg, de senkinek nem lesz semmi baja attól, ha negyedévente megiszik egy dobozzal.

Napi szinten viszont már nem túl egészséges.

2016. jún. 20. 19:23
 15/47 anonim ***** válasza:
43%
Nem, de én elbeszélgetnék vele, szépen.
2016. jún. 20. 19:29
 16/47 anonim válasza:
59%
mert szerinted mi van egy energiaitalban? ha napi 1 dobozzal vagy többel akkor beszélj vele de igazából ha az egészségét félted akkor ne igyon kólát mert 12g/100ml körüli a cukor tartalma, az átlag 8-12g amúgy és egy két márka terméke 6g/100ml körül van és az über szuper kategória amikor már szteviával javítják a cukor tartalmat 4g/100ml az édesítőszeres változatok se igazán jobbak aszpartám,aceszulfám-k stb. a gyümölcslevek cukortartalma is veri a 12-14g ot és még azok is aromával vannak 90% ban javítva. a bolti gyümölcs teák nagyrésze is aromás, egy két márka van természetazonos aromával is és persze azt is cukrozzák az emberek. szóval ha nem vizet iszik akkor féltheted az egészségét.
2016. jún. 20. 19:38
 17/47 anonim ***** válasza:
56%
Az csipsadó miatt nincs benne már taurin, csak koffein, az se sok. Én egy ebergiaital után simán lefekszem aludni. Annyira àrtalmas mint a kóla, abban is van koffein, cukor meg ízfokozók. Szóval a válaszom, hogy akkor köpném be, ha azért is beköpném, mert egy kólás üveget láttam nála, az-az nem.
2016. jún. 20. 19:38
 18/47 anonim ***** válasza:
76%

Hát én csak szimplán beszélnék vele.

Megemlítheted, hogy talán éppen az energiaital miatt fáradékony (ha álmosság ellen issza), és hogy más mellékhatásai is lehetnek (pl. ingerlékenyebb lesz tőle), illetve ha cukrosat iszik, akkor elhízhat, és az arcbőrének sem tesz éppen jót. Persze mindez a vele való kapcsolatodtól függ.

2016. jún. 20. 19:43
 19/47 gnoomage ***** válasza:
67%

Miért? Azért is bemártod ha kólát iszik? Ugyan az van mindkettővel, koffein és más ótvar anyagok amik finommá teszik.

Semmi baja nem lesz, átlag 14 éves piát csór nem energiát...

2016. jún. 20. 19:46
 20/47 anonim ***** válasza:
42%

"átlag 14 éves piát csór"

Hagyjál már... hol élsz. Abból a 20% félresikerült degenerációból nem kell kiindulnod...

2016. jún. 20. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!