Elárulnátok anyukátoknak, hogy a 14 éves öcsétek energiaitalt iszik?
A mi falunkban már a 11 éves fiúk kezében is energiaital van. Persze, nem mindegyiknek. Olyat is láttam már, hogy a kisgyerek itta az energiaitalt, apuka a topjoyt.
Szerintem először szólj az öcsédnek, mondd el neki az egézségre való hatásait. Ha nem érdekli, szólj anyukádnak, hogy beszélgessen el vele ő is ezekről, esetleg apukádnak, lehet, hogy ő jobban tudna hatni rá.
mi is ittunk ennyi idősen, lányok vagyunk. ugyanolyan tisztességes felnőtt lett belőlünk,jól tanultunk ,egyetemre jártunk később. nem hiszem,hogy annyira gáz dolog. de nyilván nem egészséges és fiataloknál fokozottan veszélyes. szóval fel kell hívni a figyelmét arra,hogy egy nap nem szabad fél liternél többet fogyasztani. és rendszeresen sem.
de most néha-néha egy dobozzal megiszik semmi baja nem lesz.
én nem haragudnék a szülők helyében. csak tényleg mondanám,hogy vigyázzon vele.
#utolsóvagyok
Mint írták, persze, ez nem akkor érvényes, hogyha hetente-hónaponta megiszik egyet-kettőt. Akkor van probléma,bha naponta egyet, vagy többet.
Bocs az off-ért de egy választók besírtam 😅
"12 évesen ittam, napi szinten iszok most 13 vagyok..."
Bazze, kész vagyok, fekszek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!