Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? A testvérem...

Mit tegyek? A testvérem elvette a naplómat és elolvasta

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a testvérem 12 éves, szintén lány. Édesanyám beküldött a testvérem szobájába, hogy hozzak ki valamit onnan, és megtaláltam a dolgai közt a naplómat, amit 14 éves koromtól 17 éves koromig irtam. Visszavettem, s beleolvastam. Nem tudom, hogy mióta lehetett nála. Olyan dolgok vannak benne, amik csak rám tartoznak (eléggé intim dolgaim is vannak, meg fiúkkal kapcsolatos történetek). Olyan mérges vagyok rá...nem tudo megnyugodni, azóta csak sirok. Nem tudom, hogy találhatta meg, mert nagyon jól el volt téve
2016. máj. 7. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
Mivel gyerek, könnyű "ráijeszteni"... Veszel neki egy naplót, vársz 2-3 hetet, előkotorod, beleolvasol, úgy, hogy észrevegye... Érezni fogja ugyanazt, amit te, nm csinálja többet. Én utálok írni ilyet, pont ezért. Egyszer kiröhögték a "végrendeletemet"...
2016. máj. 30. 13:42
 12/12 Patriksztár ***** válasza:
Nekem régebben iskolában vették el ilyen , olyan füzetemet, amiben voltak személyes dolgok. Illetve a telefonomat is volt, mikor elvették, beleolvastak ebbe-abba. Nem jó érzés, Nekem 2 nagyobb testvérem van (Én 15 vagyok, bátyám 28 lesz pár nap múlva, nővérem pedig 23). Nem tudom ilyenkor mi a teendő, de szerintem ülj le vele, beszéljétek meg. :) Sok sikert!
2016. jún. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!