Anyám elolvasta a naplómat (? )
Figyelt kérdés
Most meg neki all feljebb! Ler*bancozott, meg pofanvagott, csak mert Ő (!!!) kutakodott a cuccaim között, és "véletlenül" az is a kezei közé akadt. Megtudta, hogy lefeküdtünk a barátommal, akivel mar egy eve egyutt vagyunk, meg egy csomó mindent csináltunk, meg hoy kipróbáltam a cigit es ittam, stb, aztán hogy tangat hordok, amit csak a k*rvák, és tampont használok... Ja és a káromkodás. Meg volt egy buli, ahol volt egy csomó "játék" (vetkozos Felelsz v mersz, mocskos titkok, meg sosem, stb..) es most abba a tarsasagba se enged el! Most visszaszereztem a telefonom, amit elvett (!) és onnan írok... Hogy lehet ilyet csinalni?! 17.5/L2014. okt. 26. 00:09
1/14 anonim válasza:
Talán azért mert tudni akarja hogy mit csinál a gyereke? Miért nem mondtad el neki hogy lefeküdtél a csávóval? Szerintem egy normális anya-lánya kapcsolatban nem lenne titok hogy tangát hordasz vagy tampont használsz.
2/14 anonim válasza:
hát amiket leírtál dolgokat...én pl mamámmal voltam olyan kapcsolatban amilyen anya-lánya között lenne. neki szóltam mikor tangát kezdtem el hordani, vele vettük az első darabokat...amikor elvesztettem a szüzességem még aznap apukámnak, aki csak nevelő apám,el is mondtam. hát a cigizést titkoltam, mert kikaptam volna érte, de mire kiderült voltam 17-18éves nem volt belőle baj, igaz nekem nem csak egyszeri alkalom volt sajnos...a többire csak annyit tudok írni hogy ha én ilyeneket megtudnék, vetkőzös játékhát tuti nem örülnék, és mivel titkoltad előle így nem is tudnék szépen a lányomra nézni, mert kitudja hogy még miket csinál. de az hogy lepofozott, már késő és emiatt felesleges, hogy le r*bancozott nem volt szép. de fel a fejjel, beszéld meg vele, hogy ne aggódjon, nem tartasz rossz irányban és ezentúl megpróbálsz nem titkolózni előtte :) és dugd el jobban a naplódat :) én pont emiatt nem írtam ki magamból a nagy dolgokat.
3/14 anonim válasza:
Ez velem is megtörtént (bár én nem éltem ilyen izgalmas életet, mint te), és csak később, felnőttként tudtam meg, hogy olvasgatta a naplón rendszeresen. Felnőtt nőként sem tudom neki lenyelni és bár szerintem ő nem veszi ezt komolyan, soha nem lesz már olyan a viszonyunk, mint réges rég. Ez a privát szféra nagyon komoly megsértése és azonnali bizalomvesztéssel jár. Ha üt és riban cozik is hozzá, akkor pedig esélyetek sincs egy normális viszony kialakítására. Várj egy fél évet, érettségizz le, aztán húzz el otthonról és éld a saját életed! Mást nem tudok javasolni. N31
4/14 anonim válasza:
Mi a francnak írsz naplót?A titok onnantól kezdve nem titok hogy leírod,kimondod,megosztod valahol,vkivel stb.Magadat hibáztasd ne anyádat.
5/14 anonim válasza:
Majdnem 18 évesen tényleg lehetne annyi eszed, hogy nem írod le a titkaidat. Vagy nyitnál egy worldot számítógépen, tennél rá egy jelszót... Viszont ez szerintem teljesen a te magánügyed, hogy milyen bugyit használsz például. Én nem hisztiznék, de ilyenek után tudom, hogy ki az anyám, és körülbelül nem szólnék hozzá ameddig bocsánatot nem kér.
6/14 anonim válasza:
Szerintem anyád túlreagálta dolgot, az rendben van, hogy mérges volt, de nem kellett volna megütnie. Ha eddig úgy ismert téged mint tipikus "jókislány" mert ezekről a dolgokról nem tudott, akkor el tudom képzelni, hogy szíven ütötte most, hogy egyszerre minden kiderült, de egyébként ezek nem olyan hatalmas bűntettek. Lehet, hogy anyukád szerette volna, ha jobban beleavatod ezekbe a dolgokba, biztos vágyott erre, hogy "ha már lányos anyuka akkor majd milyen jó lesz, ha..." meg nem tudom, de esetleg ezt meg kéne beszélni, hogy te máshogy gondolod. Ezt nagyon egyébként el sem tudom képzelni, hogy azért nem mondtad el mert tudtad, hogy hogyan reagálna és ezt el akartad kerülni, el akartad titkolni vagy csak nem érezted szükségét. Tehát a káromkodás vagy az alkohol vagy a cigi...előtte nem beszéltél így csak, ha nem hallotta vagy sosem ittál semmit mikor látta, tehát ezek olyan dolgok, amikkel úgymond 17 év alatt találkozik az ember. Nyilván nem mindenki iszik, nem mindenki káromkodik, de folyamatosan ingerek érik az embert és szerintem kevesen vannak akik, nem próbálják ki vagy soha nem ejtenek ki csúnya szót a szájukon.. Ha anyád ennyire meglepődött ezeken a dolgokon, akkor vagy nagyon titkoltad előle és próbáltál minél jobb fényben feltűnni vagy anyukád nem nagyon figyel oda. Most ezzel nem beszólni akarok neked vagy anyukádnak, de ezt nem egészen értem. Egyébként nem minden anya-lánya kapcsolat olyan mint egy barátság és szerintem nem is kell mindent megosztani egymással. Vannak, akik együtt járnak vásárolni, fehérnemű üzletekbe, kozmetikushoz, de olyat is ismerek, akik együtt járnak bulizni. Viszont szerintem inkább ez a ritkább és nem minden család ilyen. Én nem tudok ilyen dolgokat megbeszélni az anyámmal, de nem is nagyon szeretnék. Nem mondom, hogy bizonyos helyzetekben nem lett volna könnyebb, ha valakivel meg tudok beszélni ezt azt, de én nem vagyok ilyen és, ami azt illeti anyám se. Én úgy gondolom, hogy vannak dolgok, amik nem tartoznak másra, nekem az túl "intim", hogy valakivel ilyenekről beszéljek, nekem ez nem megy. Szerintem egy bizonyos kor felett már nem kéne azon fennakadni, hogy "tangát hord a lányom vagy, hogy tampont használ" függetlenül attól, hogy anyádnak erről mi a saját véleménye vagy tapasztalata mert egy lassan 18 éves lány már el tudja dönteni egyedül is, hogy mit szeretne. Az, hogy a szexről nem szóltál szerintem ismét nem egy nagy probléma. Van, aki fontosnak érzi vagy meg szeretné beszélni, de nem mindenki...én sem tervezem elmondani, bár még nem aktuális. Igazából szerintem ma már nem feltétlenül van szükség a "Nagy beszélgetésekre", az iskolákban, interneten, tv-ben mindenhol beszélnek a szexről, csak biztos forrást kell választani.A játékok meg, szerintem ilyen minden középsuliban van, attól függ, hogy mik történtek itt.... Mostantól vagy szerezz egy zárható naplót vagy pedig írd gépen. Titkoltad vagy csak nem tartottad fontosnak? Mert szerintem azért arról, hogy miket csináltok a buliban (játékok, pia, cigi) lehet beszélni, de a bugyid tényleg nem olyan téma. Próbálj kicsit őszintébb lenni vele, többet beszélgetni róla, de csak arról, amiről úgy érzed, hogy szívesen megosztod vele és érdemes róla beszélgetni.
7/14 anonim válasza:
egy egészséges anya-lánya kapcsolatban ezeket tudnia kéne anyukádnak, viszont az nagyon nem jó, hogy ler*bancozott, te a korodhoz megfelelően viselkedsz, de azért ezt megoszthattad volna vele
8/14 anonim válasza:
És mégis mi a fenének írtál le ilyesmiket egy naplóba? Az eszed hol hagytad? Bárki elolvashatja a tudtod nékül, Te meg jól kinézel.
Egyébként anyád jogosan akadt ki és r*bancozott le, tényleg az vagy. Ennyi idősen ilyeneket művelni... Szégyeld magad.
9/14 anonim válasza:
az anyák mar csak ilyenek
az enyém is mindig elolvasta, még csak nem is titkolta - szerencsére, nem is írtam bele semmi olyat ami nem tartozik rá
10/14 anonim válasza:
No de emberek, most miért kellett lepontozni? Ekkora baj, hogy igazat mondtam?
Hoppá... Az igazság fáj, mi?
Igenis aki olyan dolgokat művel, mint a kedves kérdező, az nem különb egy r*bancnál, tetszik vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!