Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyám elolvasta a naplómat (? )

Anyám elolvasta a naplómat (? )

Figyelt kérdés
Most meg neki all feljebb! Ler*bancozott, meg pofanvagott, csak mert Ő (!!!) kutakodott a cuccaim között, és "véletlenül" az is a kezei közé akadt. Megtudta, hogy lefeküdtünk a barátommal, akivel mar egy eve egyutt vagyunk, meg egy csomó mindent csináltunk, meg hoy kipróbáltam a cigit es ittam, stb, aztán hogy tangat hordok, amit csak a k*rvák, és tampont használok... Ja és a káromkodás. Meg volt egy buli, ahol volt egy csomó "játék" (vetkozos Felelsz v mersz, mocskos titkok, meg sosem, stb..) es most abba a tarsasagba se enged el! Most visszaszereztem a telefonom, amit elvett (!) és onnan írok... Hogy lehet ilyet csinalni?! 17.5/L
2014. okt. 26. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha anyád nem az a fajta, aki elmebeteg és minden ilyenen kiakad, akkor nyilvánvalóan csak túl reagálta, pár nap és megenyhül.

Ha meg alapból ilyen, akkor nem itt kezdődnek a problémák.

Szerintem sok szülő nem állja meg, hogy a gyereke cuccai közt turkáljon, pl. az én anyám se. Ez az egyik oka, hogy nem írok naplót, illetve írogatok dolgokat, de abból nem sok minden jönne le neki. És elrejtem egy olyan helyre, ahol nem nagyon jutna eszébe kutakodni.

Legközelebb legyél óvatosabb ilyen téren.

2014. okt. 30. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:

És nem akarok vitába szállni, de szerintem a válaszolóknak teljesen felesleges ítélkezniük emiatt. Mindenki csinál dolgokat, most ne mondja senki, hogy néhányszor inni, dohányozni, vagy felelszmerszet játszani akkora nagy cucc.

A szex, tanga, tampon meg magánügy, ráadásul a mindennapi élet részei.

2014. okt. 30. 17:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Anyádnak nincs valami sok sütnivalója. Hogy nem veszi észre hogy tampont használsz, és tangát hordasz? Nem ő indítja el a szennyessel a mosógépet?

Egyébként igen is bunkó dolog másvalaki naplóját elolvasni. Ahhoz pedig, hogy lefeküdtél a barátoddal, semmi köze nincs. Nem tartozol beszámolóval a dologról. Ha rendesen védekezel, nincs miről beszélni. Én nem beszélgetnék vele addig amíg minimum a naplóért, a pofozkodásért, és a r..bancozásért nem kér bocsánatot. Nem is csodálom, hogy nem mondtál el neki magadról sok mindent. Látszik hogy nem lehet benne megbízni.

A vetkőzős játék hát istenem...fiatal vagy... Nagyon túlreagálta a dolgot. Cigizned viszont tényleg nem kéne, és az alkoholt se vidd túlzásba.

2014. nov. 6. 15:35
 14/14 anonim válasza:
Az én anyám is képes volt ilyet csinálni. A barátnőmnek mondta a hugom, hogy elolvasta a naplómat, most írtam meg neki a szöveget, mert én ezek után nem nézek a szemébe. Mellesleg ma szerettem volna elmondani, hogy van barátom, de felesleges, ez a(jó nem is írok rá semmit) szerintem már azt ist tudja hogy hány óra hány percben jöttünk össze...(le volt írva...)
2019. jan. 25. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!