Anyám elolvasta a naplómat. Mit tennétek vagy mit tegyek ezutan?
A naplomba olyan dolgok voltak amiket nem akartam soha (ha nem is soha de nem mostanaban) elmondani neki..
Hozzá teszem rendesen elvolt dugva (habár ezek szerint nem..)
Olyan rosszul esett ez az egesz dolog
Ha én lennék így,akkor nem írnék naplót vagy már csak olyan dolgot írnék bele, amit nem baj, hogy nem tud meg,mert ha egyszer megtalálta lehet, hogy máskor is sikerül neki :D
Vagy olyan naplót vennék, ami lakatos, és csak kulccsal lehet kinyitni. És az anyukámnak nem mondanék igazából semmit erről, hátha annyira nem fontos neki, és talán elfelejti. De ez az én véleményem :D
Elmész a legközelebbi komolyabb könyvesboltba, veszel egy rovásírás tankönyvet, tanítófüzetet, gyakorlófüzetet, 1 hét alatt profi szinten megtanulod, aztán rovással vezeted a naplót. Te simán elolvasod, édeanyád meg csak pisloghat, ha újra a kezébe kerül.
Saját titkosírást is kifejleszthetsz, de az már nehezebb és időigényesebb ügy.
Vagy írj blogot álnéven, és biztos nem találja meg.
Mikor régen a tesóm mindenembe beleolvasott, elkezdtem üzeneteket hagyni neki. Nem segített a helyzeten, és elég passzív-agresszív megoldás, de legalább megtudta, hogy tudom. :D
Ez nagyon gáz. Írj tele egy oldalt arról, hogy mennyire rosszul esett, hogy beleolvasott, aztán hagyd elől "véletlenül". Ez a magánszférád megsértése. Én biztos, hogy jól elbeszélgetnék vele erről, bár ha ilyet csinált, akkor az valószínűleg nem használ, de attól még elmondanám szóban, vagy leírnám neki levélben, ha úgyis szeret kézzel írott dolgokat olvasgatni, aztán ha még egyszer kutakodna a szobámban, feltúrnám a cuccait, és kipakolnám a táskáját a földre, aztán kivenném belőle, ami megtetszik, hátha akkor észbe kap. Ha ez sem használ, akkor ezt rendszeresen megtenném, ameddig fel nem fogja.
Mindez alól kivétel, ha alkohol/drog, vagy egyéb hasonló problémád van. Más esetben nem megengedett másnak a cuccai között nyúlkálni, főleg nem a naplóját elolvasni, akár saját gyerekről, akár vadidegenről van szó. És tényleg jó a lakat ötlet.
Mennyi idős vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!