Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám elolvasta a naplómat....

Anyám elolvasta a naplómat. Mit tennétek vagy mit tegyek ezutan?

Figyelt kérdés

A naplomba olyan dolgok voltak amiket nem akartam soha (ha nem is soha de nem mostanaban) elmondani neki..

Hozzá teszem rendesen elvolt dugva (habár ezek szerint nem..)

Olyan rosszul esett ez az egesz dolog

2014. okt. 23. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyen dühös lennék. Nekem is voltak a naplómban dolgok régebben, amit nem akartam kiteregetni. Minden fiatalnak vannak. Az enyémet sosem olvasta senki, vagy csak olyan ügyesen csinálták, hogy nem vettem észre. Nálam ez úgy kiverné a biztosítékot, hogy elég soká tartana, míg újra meg tudok bízni az illetőben.
2014. okt. 23. 15:35
 12/12 anonim válasza:
100%
Igen,ez szörnyen felháborító. Én nagyon dühös lennék rá. Kell,hogy legyen egy magán szférád. Édesanyádnak nem lenne joga a naplódban kutakodni,még akkor sem ha ő az anyukád. Én a helyedben megkérdezném tőle,hogy miért olvasta el a naplómat,mert ott olyan dolgok vannak,amik csak rám tartoznak. Vagy tényleg hagysz neki üzenetet a naplódban. Én ezt a rovásírás dolgot nagyon jó ötletnek tartom,de a lakat sem rossz. Mindenképpen add édesanyád tudtára,hogy ez neked mélységesen rosszul esett. Ne hagyd annyiban,sok sikert!
2014. okt. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!