Azthiszem anyum meglátta a képeim és elolvasta az üzeneteim . Szerintetek mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Elmentem itthonról de a telefonom itthon hagytam. Vannak rajta érdekes képek magamról (cigizős, fehérneműs, minden szülő rémálma de senkinek sem mutattam meg őket csak úgy vannak). Na meg a facebookomban is simán olvasgathatott, ott szerintem kiakadt szegény... Amikor haza jöttem anyum már nem volt itthon, 11-kor ér haza. Onnan gondolom, hogy látta a képeim+üzeneteim, hogy amikor elmentem akkor nem volt bekapcsolva a wifi, amikor hazaértem akkor igen, merült is egy kicsit a telóm, meg a feladatkezelőben meg volt nyitva csomó alkalmazás (facebook, képek) pedig én mindig bezárom őket. Egyszóval biztos hogy megnézett mindent. Szerintetek nagyon le fog cseszni? Hogy kezeljem a helyzetet?2014. aug. 12. 21:23
1/26 anonim válasza:
Nekem direkt megnezte ennyi idos koromba es aztan balhe volt h en mit kepzelek magamrol egy vegzos diakkokal minek kavarok es fekszek le veluk... Meg mostanaban is elojon a tema de halajoistennek elkerultem otthonrol az orszag masik vegebe gimnaziumba es igy kethetente talalkozunl csak :D de amugy azota kibekultunk anyammal :) 16/L
2/26 anonim válasza:
Gratulálok! Újabb rib.nc született!
3/26 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok. :D
2014. aug. 12. 21:31
4/26 anonim válasza:
Az elso vagyyok kihagytam a lenyeget :) szerinzem uljetek le es beszeljwtek mwg , nalunk ez nem menz remelem nalatok fog :) aztan elmondja a szokasos szoveget h helytelen dolgok ezek ha ez tenyleg meghat teged akkor valtozz meg es ne csinalj hulyesegeket es ne cigizz! :D
5/26 anonim válasza:
a helyedben szoba hoznam es megprobalnek kjlturaltan elbdszelgetni vele. fontos, h megtudd, milyen erzesei vannak a latottak utan. az is, h ne balhes veszekedes, ajtocsapkodas legyen, hanem oszinte beszelgetes
6/26 anonim válasza:
Nem kell leírnod az üzeneteket pontosan , de milyen témájúak voltak? A cigis dolog miatt szerintem nagyon ki van. Meg a fehérneműsért is.
Bár nem jó dolgokat tettél , de szerintem akkor sem kéne egy szülőnek a kamasz gyereke dolgai között turkálni. Magánélet pls.
7/26 Tregereth válasza:
Ha a helyedben lennék, biztos nem hoznám szóba a dolgot, a lehető legtermészetesebben próbálnék viselkedni. Ha meg rákérdezne, a képekre annyit mondanék, hogy magáncélra készültek, rajtam kívül nem látta őket senki. A te esetedben szerintem nagyon is lényeges, miket olvashatott el faszbúkon...
8/26 anonim válasza:
Hogy kezeld a helyzetet? Hát, ne akadj ki anyu előtt, az nem tesz jót, hidd el. Hallgasd meg, beszéljétek meg a dolgot. Légy vele őszinte.
Nem tudhatjuk, hogy fog reagálni, hisz nem ismerjük anyukádat, de az biztos, hogy nem fog gratulálni ezekhez.
9/26 Tregereth válasza:
Ja igen, és azt sem ártana leszögezned, hogy nem vagy dohányos.
10/26 anonim válasza:
Telefonzár babám,azt mindig használni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!