Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Azthiszem anyum meglátta a...

Azthiszem anyum meglátta a képeim és elolvasta az üzeneteim . Szerintetek mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Elmentem itthonról de a telefonom itthon hagytam. Vannak rajta érdekes képek magamról (cigizős, fehérneműs, minden szülő rémálma de senkinek sem mutattam meg őket csak úgy vannak). Na meg a facebookomban is simán olvasgathatott, ott szerintem kiakadt szegény... Amikor haza jöttem anyum már nem volt itthon, 11-kor ér haza. Onnan gondolom, hogy látta a képeim+üzeneteim, hogy amikor elmentem akkor nem volt bekapcsolva a wifi, amikor hazaértem akkor igen, merült is egy kicsit a telóm, meg a feladatkezelőben meg volt nyitva csomó alkalmazás (facebook, képek) pedig én mindig bezárom őket. Egyszóval biztos hogy megnézett mindent. Szerintetek nagyon le fog cseszni? Hogy kezeljem a helyzetet?
2014. aug. 12. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
61%

Először is, a további ilyenek elkerülése végett, váltsd le a kódodat, olyanra amire biztosan nem jön rá. Nem nehéz kitalálni valami olyasmit.:) Másodszor, nem a lánynak kell felhagynia az üzenetekkel/képekkel, mivel az hogy mit tárol a telefonjában, teljességgel az ő dolga. Ebben a sztoriban nem ő a hibás, hanem az édesanya, hogy nem tartja tiszteletben a lánya magánszféráját.

Te meg, drága, ne hallgass rájuk, akkor feküdj le a fiúval amikor te akarod, és ezért vszeg sokan nekem fognak esni, de most őszintén: Ti komolyan elhiszitek, hogy a ti dolgotok, IDEGENEK dolga, az hogy ő mikor és kivel fekszik le? Ne már.:)

2014. aug. 13. 11:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha felhozná anyám, akkor elmondanám neki,hogy

"Anya, semmi rosszat nem csináltam, ezek csak képek, de ki is törlöm őket (mert nagyon veszélyes fehérneműs képeket tartani telefonban mert könnyen kiszivároghat), nem feküdtem le senkivel, csak poén volt az sms is, és örülnék ha máskor nem kutakodnál a telefonomban"

2014. aug. 13. 19:34
 23/26 Tregereth ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem mindegy, milyen képeket tárol a telefonján, feltéve, hogy elzárja őket mások elől és nem kell hozzájuk semmi extrémet csinálnia/veszélybe sodornia magát. A szexről beszélni is teljesen normális az ő korában, hozzátartozik a nemi éréshez, nem kell komolyan venni a komolytalannak szánt üzeneteket. (Ha mégis mostanában akarja csinálni, arra én is azt mondom, hogy jobb lenne várnia legalább 2 évet, de kétlem, hogy erről lenne szó.)

Kérdező, mi történt azóta?

2014. aug. 13. 19:50
 24/26 A kérdező kommentje:

Hazajött és mondta hogy beszélnünk kell :D Megállt bennem az ütő.

Nagyon felkapta a vizet a képek miatt, de az üzeneteket szerencsére nem olvasta el. :D Kitöröltem a képeket a szeme láttára és most minden okés.

2014. aug. 13. 20:55
 25/26 anonim ***** válasza:
72%
Helyes :)
2014. aug. 13. 21:05
 26/26 Tregereth ***** válasza:
100%
Akkor jó :D
2014. aug. 13. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!