Azthiszem anyum meglátta a képeim és elolvasta az üzeneteim . Szerintetek mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Elmentem itthonról de a telefonom itthon hagytam. Vannak rajta érdekes képek magamról (cigizős, fehérneműs, minden szülő rémálma de senkinek sem mutattam meg őket csak úgy vannak). Na meg a facebookomban is simán olvasgathatott, ott szerintem kiakadt szegény... Amikor haza jöttem anyum már nem volt itthon, 11-kor ér haza. Onnan gondolom, hogy látta a képeim+üzeneteim, hogy amikor elmentem akkor nem volt bekapcsolva a wifi, amikor hazaértem akkor igen, merült is egy kicsit a telóm, meg a feladatkezelőben meg volt nyitva csomó alkalmazás (facebook, képek) pedig én mindig bezárom őket. Egyszóval biztos hogy megnézett mindent. Szerintetek nagyon le fog cseszni? Hogy kezeljem a helyzetet?2014. aug. 12. 21:23
11/26 A kérdező kommentje:
Anyum születési dátuma a zár :DD
Amúgy tényleg nem cigizek csak a kép kedvéért elszívtam egyet.
Az üzenetek...hát azt inkább nem írom le gondolom ki tudjátok találni.:D
2014. aug. 12. 21:59
12/26 anonim válasza:
Mondanám, hogy élj úgy, hogy az ne legyen szégyen, de én is voltam kamasz. Anyukád nem biztos, hogy szóba hozza a dolgot, hisz akkor be kellene vallania, hogy titkon belenézett a telefonodba. Ha úgy érzed, hogy emiatt valami közétek áll, vagy félsz a bizalomvesztéstől, akkor mondd el neki te, hogy sejted, hogy látta a dolgaid, nem cigizel és szűz vagy. :)
13/26 anonim válasza:
hát ilyenen minden kamasz átesik és tenyleg ez minden szülő rémálma. próbálj meg vele őszintén beszélgetni
14/26 Tregereth válasza:
"Az üzenetek...hát azt inkább nem írom le gondolom ki tudjátok találni."
Ha ki tudnánk, nem kérdeztük volna.
15/26 anonim válasza:
GSUS. születési dátumokat sose:((( ahj te. Beszélj anyukádal
16/26 A kérdező kommentje:
Tregereth: Igazából csak 1 személlyel írtam olyan dolgokat, ami kiakasztaná anyukámat, mégpedig egy fiú akivel alakulnak köztünk a dolgok. Beszélgettünk a szexről stb, elterveztük hogy majd csinálni is fogjuk.:D
2014. aug. 12. 23:02
17/26 anonim válasza:
Ha a 14 éves lányom olyat írna, hogy szexelni fog, lehet, hogy én is kiakadnék. Mellesleg szerintem elég genyó dolog más telefonjában turkálni, még egy szülőnek is. Ha kíváncsi rá, mi van veled, tartson fenn olyan viszonyt, hogy tudj vele beszélgetni ilyen dolgokról...
18/26 anonim válasza:
Te ismered anyukádat, mi nem tudhatjuk, hogy hogy reagálna. De nyilván a többség nem örvendezne, ha a 14 (!) éves lánya képei, üzenetei között ilyeneket találna.
19/26 anonim válasza:
Off: Ilyenkor értem meg, miért szidják a generációmat.
Egyébként. Én a helyedben megvárnám még hazaér, aztán elmondanám, hogy nem mutogattam a képeket, meg amit akarsz.
Te tudod, hogy látta, ő sejti, hogy te tudod, hogy ő látta, akkor minek köntörfalazni? Ez szerintem valamivel jobb, mintha ő támadna le téged.
14/L
20/26 anonim válasza:
egyébként 14 évesen iszonyat korai sexet tervezgetni és ilyen képeket tárolni a mobilodban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!