Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Tesomnak van egy pár hetes kapcsolata "mondhatni" a nő alkoholista..

Tesommal egy hazban élünk még ketten.

Szóval,ma végre péntek,elmondtam tegnap tesomnak,hogy végre egyedűl leszek és azt csinálhatok,amit akarok,mert ő ma estig dolgozik" csak ma" én meg végeztem délben.Megvoltak a terveim..Kikapcsolodtam volna..

Erre ma felhiv,hogy ne lepődjek meg,ha haza megyek mert ott lesz a lány,de ugyis megy el.Haza értem,és itt van,totál bevan rugva,fekszik,zenét hallgat..ennyit a mai napomról..Tudni kell,hogy sajnos a szobánk egyből nyílik így magánszférám nincs...Mondtam tesomnak,hogy ezt hogy gondolta? Áthív egy embert magához és ugymond én vagyok vele..meg hozzá tettem egy két durva mondtatot is és neki állt feljebb..Én mindig néztem,mindent hogy neki is jó legyen,de ő figyelembe se vett.Tudta,hogy miket akarok ma csinálni és szinte ez a nap az amikor egyedűl vagyok,erre idehív egy úgymond idegent..

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?

2016. ápr. 1. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs otthon a tesoka, akkor az idegent szepen penderitsd ki a lakasbol. Mond neki, h tavozzon, a tesod nincs ott, neked pedig dolgod van. Jogos a felhaborodas.
2016. ápr. 1. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos a felháborodásod!
2016. ápr. 1. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem a haborgast.

En siman kidobtam volna szo nelkul es csinalnam amit akartam.

2016. ápr. 1. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Közös lónak túros a háta.

Ha nagy g...onosz akarsz lenni, akkor hívd ki a zsarukat, hogy valami részeg nő betört az otthonodba, segítsenek :D

2016. ápr. 1. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez még jobb ötlet utso :)
2016. ápr. 1. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!