Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak? Neki van...

Mit csináljak? Neki van igaza? Mikor múlik el nála?

Figyelt kérdés

A húgommal egész idáig nagyon jó volt a kapcsolatom. Sokmindent csináltunk és mindent elmondhattam neki.

De 3 hete lett egy fiúja, és akkor minden megváltozott! Egész nap skypon beszélnek, és számítógépen játszanak.

Semmit nem foglalkozik velem. Eddig az volt, hogy izgatottan vártuk az aktuális kedvenc animénket (1-2 hetente kijövő új részeket) és együtt megnéztük. Sokat beszélgettünk. Nekem van egy kreatív hobbim és eddig vagy megdícsérte, vagy építő kritikát mondott, ami alapján ki tudtam javítani. Ma meg rámnéz és közli, hogy ez egy sz'r.

Ez nekem nagyon rosszul esik. Állandóan mogorva velem, a fiúval bezzeg negédesen beszél. Kizár a szobájából, és olyanokat mondd, hogy "szinglik ezt nem érthetik", és az én "szingli gondolkodásomra" tesz megjegyzéseket. Ez akkor volt vicces, amikor ezt anyának mondta, pedig anya már vagy 20 éve kapcsolatban van.

Nem hajlandó angolozni, de amikor kötelező, rinyál, hisztizik, és kiabál.

A legjobb barátnője egy közös összejövetelen (én, barátnőm, ő, barátnője és fiúja) végig mi foglalkoztunk a barátnőjével.

Eddig a legjobb barátnőmet "zaklattam" naponta beszéltünk, de most Erdélyben van, és nagyon hiányzik.

Hiányzik, hogy valakivel beszélgessek, együtt filmezzünk, sportoljunk stb.

És a húgom tudomást sem vesz rólam, és azóta jobban bánt a mellméretemmel. (Neki D-s, nekem A-s)

Kicsit(nagyon ) gyerekesre sikerült ez a panaszkodás, de én gyerekes vagyok, szóval ennyi tellett. Kérlek a bunkózást mellőzétek.

Én 18/L, ő 15/L

Mit tehetnék, hogy jobban odafigyeljen rám? Vagy igaza van és tényleg csak szinglin gondolkozom? El fog ez múlni nála/ enyhülni fog az idő múlásával?

2015. júl. 29. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

A hugod kamaszkorat eli, igazabol tipikus tini, most raadasul a fiuzas miatt nem is lat a lila kodtol. :)

Szerintem kicsit hagyd ot, eljetek mindketten a sajat eleteteket. Ez atmeneti allapot es vissza fog talalni hozzad.

2015. júl. 29. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Engedd el, keress más játszópajtást.

Majd rájön talán, nem lehet erőltetni.

2015. júl. 29. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Hát igen ez a tini szerelem. A legjobb barátnőm húgán keresztül én is megélhettem.

12 évesen mindenért rajongott és odavolt amit mi csináltunk. Kb nem lehetett kizárni a szobából ott kaparta az ajtót, hogy velünk akar lenni. Olyan kis idegesítően édes volt.

Aztán bejött a 14 éves kor, amikor lett barátja és kb 180 fokkal el is fordult minden. Nem lehetett hozzá szólni 2 szót sem :D Mindig mi voltunk a hülyék akik nem értik meg és nem tudnak semmit. És ő haj de menő gyerek volt mert van egy fiúja, az meg az egekig volt marasztalva.

Amíg ki nem dobták. Na akkor meg jött a brazil szappanoperák megszégyenítő rinya a kitépet szívről és az értelmetlen életről... aztán valahogy helyrebillent minden.

Ezzel nem lehet mit kezdeni, szerelemben amúgy is megőrül az ember, főleg ha egy kiszámíthatatlan hormontúladagolásos tini. Csak hagyj rá mindent, majd helyre fog billeni, meg előbb utóbb vége a lovenak és akkor jön úgyis a még keményebb része.

2015. júl. 29. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Hagyd rá. Add értésére, hogy ha kellesz neki, ott vagy, de ne erőltesd. Gusztustalanul viselkedik, de ha egyébként normális, okos lány, csak a fejébe szállt, hogy fiúja van, akkor idővel ő maga fog bocsánatot kérni tőled, amiért ekkora tuskó volt.

És hogy szinglin gondolkozol-e? Magad mondod, hogy anyukátokat is ezzel vegzálja, akkor szerinted igaza lehet? :)

Türelem, és ne menj le lábtörlőbe. Majdcsak megtalálja az arany középutat.

2015. júl. 29. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
hagyd a fenébe, te se foglalkozz vele és ne kérd ki a tanácsát, őszintén 18 évesen lehetnél önállóbb. Majd kinövi.
2015. júl. 29. 13:59
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 4-es igazad van. :) Persze a többieknek is! :)

5-ös! Szerintem ez nem korhoz kötött. Mindig rosszul esik az embernek, ha egy jóbarátjával megromlik a viszonya.

Én csak attól félek, hogy a húgom nagyon befolyásolható. Az írásaimon nem látszik, de én vagyok az erősebb. Mindig kihúztam a bajból, pedig rengeteg dologba belevitték a "jó barátnői". (Csak, hogy pár példát mondjak, mert nem hiszitek el: ivászat, volt valakinek a csicskása is, éjjeli mászkálás, netes zaklatás)

2015. júl. 29. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!