Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit szóltok az ilyen baráthoz?...

Mit szóltok az ilyen baráthoz? A részletek alul. Tudom neki volt igaza, de mindenki tanul a hibákból és a barátság nem ezen múlik.

Figyelt kérdés
Barátnőmmel régóta jó és harmónikus barátságban vagyunk, egy ismerősömnek azt mondtam,hogy a barátnőmnél alszom, de kiderült,hogy ez mégsem volt így. A barátnőm becsapottnak érzi magát, meghallgatott ugyan, hogy mi történt, de nem bocsátott meg, vége a barátságunknak. Én mindig mindenben mellette álltam, tudom én hibáztam, de egy barát a rosszban is barát kell hogy legyen.
2010. jan. 29. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
ezt nem értem
2010. jan. 29. 12:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Vkit lekoptattál, ezért mondtad h nála alszol?

am meg én sem teljesen értem a kérdést.

2010. jan. 29. 12:49
 3/7 anonim ***** válasza:
nem aludtál nála és berágott?vagy mivan?
2010. jan. 29. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sem értem ..
2010. jan. 30. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
jó lenne ha visszaírnál már mert így nemtudunk segíteni..
2010. jan. 30. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ha jól értelmezem akkor:

1. Egy ismerősödnek azt hazudtad, hogy a barátnődnél alszol.

(A barátnőd nem tudott erről a füllentésről.)

3. Amikor elvileg te a barátnődnél aludtál, valójában valahol máshol jártál.

4. A barátnőd megtudta, hogy úgymond kihasználtad, és azt hazudtad valakinek, hogy nála vagy.

Ha jól értelmeztem, akkor ez egy baromság és a barátnőd hülye.

2010. jan. 31. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló megértett engem. És igen egy ilyen füllentés miatt megszakította a barátságot, és ezt igazságtalannak tartom. Mert ennél sokkal súlyosabb dolgokat is bocsátottak már meg barátnak. Na de mindegy, már szétváltunk, nincs mit tenni sajnos.
2010. febr. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!