Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság vagy kapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy kapcsolat? Részletek lent

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb fiú barátommal mostanában sűlve főve együtt vagyunk, sokat beszélgetünk, egyszer kavartunk is. Lehet, hogy nem egyeznénk össze egy kapcsolatban, viszont ez most nem tudom hova alakul. Részben az egymásrautaltság hoz minket egyre közelebb. Nekem viszont rossz ez a köztes állapot. Szeretnék vele lenni, de nem akarom kockára tenni a barátságot egy nem működő kapcsolatért. Azt hiszem neki is csak kell valaki, és nem tudom hogy miért ilyen mostanság. Lépjek előre, vagy vissza és felejtsem el kicsit, h ne szenvedjek?
2010. ápr. 13. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen jóban vagytok, próbáljátok meg, lehet nagy lehetőséget szalasztanál el. 22/F
2010. ápr. 13. 23:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de eddig az összes fiú barátommal akikkel összejöttem, nem maradt meg az a barátság, és tényleg nagyon kétséges, hogy jól működne a dolog.
2010. ápr. 13. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Amíg ennyi Benned a kétely,addig gondolkodj még a dolgon,megéri-e Neked.Minden esetre tényleg meg kell ragadni a lehetőségeket,mert ki tudja,mi lehetne belőle,mit szalasztanál el a tétovázással.
2010. ápr. 13. 23:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mihhez kezdenék ezen sok éves barátság nélkül. Az egyik legfontosabb. Ezért nem tudok dönteni.
2010. ápr. 13. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Első körben azt ajánlanám ismerkedj minél többet.Így találhatsz szerelmet és barátokat is. Amúgy meg miért kellene kockára tenni a barátságot? Megpróbáljátok és vagy összejön vagy nem.Csak is rajtatok múlik ,hogy hogyan reagáljátok le a dolgokat. Ez nem dilemma csak te állítod be annak.
2010. ápr. 14. 06:31
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

Nálam is barátságból alakult ki,nagyon hamar 2 tali és rengeteg netezés után már legjobb barátok lettünk,bár ő már a 2.tali óta szeret(elvileg)..nálam később alakult ki,én se akartam kockára tenni a barátságunkat,de mégis összejöttünk közel 1 év után,és most is legjobb barátok vagyunk,csak már van mellette szerelem is:)

2010. ápr. 14. 09:00
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Én nem tenném kockára ezt a jó barátságot, pláne ha csak ilyen ló nincs szamár is kincs kapcsolat lenne kilátásban. Egy igazi barátság többet ér egy rosszul működő kapcsolatnál. Nem hiszem hogy ha összejöttök, és nem működik, akkor megmaradna a barátság. Tapasztalat.
2010. ápr. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!