Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet ebből még barátság?...

Lehet ebből még barátság? Részletek lent.

Figyelt kérdés

8 éve elszerettem a barátnőm pasiját, akivel 2 hét után szakítottunk. A barátnőmmel nem beszéltem fél évig, majd megbocsájtott. 2 éve újra barátkoztunk, de nekem már van férjem és azt vettem észre, hogy ő közeledik felé. Megszakítottam a barátságot és utána telefonon zaklatta a férjemet. Most egy év után újra barátkozni akar, már tegnap itt volt, hogy nem ő telefonálgatott és higgyek neki. Ebből még lehet barátság? Vagy bosszút akar megint?

Félek, hogy szét választ minket.

2009. okt. 21. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

te szétszedted őket innentől kezdve szerintem maradj kussban.

Fúúj:@

2009. okt. 21. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:

15 éves voltam és baromira naív.

Most viszont felnőttek vagyunk. Nem mindegy.

A mi kapcsoltatunk jó, nem csaltuk meg egymást, anno ő csak játszott a sráccal, nem szerette, egy hónap alatt csak 14 pasival volt. A srác nálam vigasztalódott.

Ami megtörtént már nem tudok változtatni rajta, ha lehetne megtenném.

2009. okt. 21. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hahó! Miért csak a 2 nőről szól a kérdés? Van egy férjed. Ha ő benne van a "buliba", akkor meg is érdemli a barátnőd!!
2009. okt. 23. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!