Szerintetek is szemétség? A többi lent
Orvosként csak akkor fogsz jól élni ha külföldön dolgozol. Futtasd csak meg, 6 év orvosi, 4-5 év rezidensképzés s csak azután nyithatsz magán praxist... Fizető beteged meg akkor lesz ha jó orvos vagy, ami úgyszintén időbe kerül.
De jó olvasni, hogy valaki még optimista. Én 6 éve végeztem, 2 éve szakvizsgáztam, 2 munkahelyem van és még mindig a bányász béka fenekénél vagyok anyagilag... szerintem gondold meg biztosan ezt akarod-e csinálni, ha csak a "jólét" miatt akarod csinálni.
Amúgy szerintem nem szemétség, nagyon nehéz s kiszámíthatatlan munka a gazdálkodás.
Szia!
Szerintem ez azért van, mert a szüleitek szeretnek mindkettőtöket mint gyermekeiket. Nem azt nézik, hogy ki milyen, hanem hogy hogyan és mivel tudnak segíteni benneteket a legjobban. Gondolom azért az orvosi sem ingyen van, amíg tanulsz, a szüleid támogatnak!
Neked agyból jutott több, neki meg földből. Jó pénzt termelő magánpraxis kiépítése minimum 7-8 év a szakvizsga után, mire odáig eljutsz, +egyetem+szakvizsga, az közel húsz év, addig szponzorálnak a családi vagyonból, amiért egy szalmaszálat nem teszel keresztbe. Mégis hogyan akarsz a földekkel is foglalkozni egyetem, majd munka mellett? Arról nem is beszélve, hogy ha szülsz, addig nem termel a magánpraxis, amíg nem dolgozol benne.
Szerintem nincs okod panaszra, amúgy meg először végezd el az egyetemet, szakvizsgázz le, majd utána jelentsd ki ilyen magabiztosan, hogy magánpraxisod lesz. A mi évfolyamunknak csak egyharmada doktorált le, páran a végzettek közül el se kezdték a rezidentúrát, úgyhogy ne igyál előre a medve bőrére.
mik ezek a kamu kérdések?
tele van az oldal ilyen "elkeseredett milliomos újgazdag gyerekekkel".
ja hogy téli szünet van...így már érthető :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!