Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek hugom helyében?

Mit tennétek hugom helyében?

Figyelt kérdés

Van egy tesóm,kint dolgozik külföldön,már 1,5-2 éve nem láttuk egymást.Kimenekült külföldre a volt hapsija elől(egy roma származású sráccal jött anno össze,ez az ember rossz hírében áll).Mielőtt hugom kiment külföldre,a barátja fenyegetőzött,ha elhagyja,majd bántja a családját sb.A csávó tudja,h tesóm jol keres,nem adja fel a keresését,meg akarja találni hugomat.

Tesom nem mer sehová jönni Magyarországra,hogy tudjak vele találkozni,és hogy mrgismerje az 1 éves kisfiam.Szeretnén rábeszélni,hogy jöjjön el Magyarországra valamelyik városba,de fél,hogy megtalálja a volt barátja.

2015. nov. 10. 19:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Először azt hittem, nem mer hazaköltözni.

Valahol találkozhattok, honnan tudná meg a volt pasija?

Gondolom, nem egy befolyásos észlény.

2015. nov. 10. 21:01
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
Esetleg a hugod tartozik nekik? Vagy hajtós volt neki?...valami? Mert mi az,hogy "tudja
2015. nov. 10. 21:03
 13/26 anonim ***** válasza:

csávó tudja,h tesóm jol keres,nem adja fel a keresését,meg akarja találni hugomat.- bocsánat,felre nyomtam.

Szoval?

2015. nov. 10. 21:04
 14/26 anonim ***** válasza:
16%
Igazad van 13-as.
2015. nov. 10. 21:05
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
VAGY*
2015. nov. 10. 21:05
 16/26 anonim ***** válasza:
6%
De a pali fsza az azert jo volt hugodnak, nem ? :)
2015. nov. 10. 21:11
 17/26 anonim ***** válasza:
59%

A tesód túlparázza. Nehogy már egy volt barát miatt ne jöjjön.

Szerintem csak kifogás ez neki, és nem is akar jönni.

A 42 évemmel, nem egy nyomulós, fenyegetős pasit ráztam le. Ha zaklatja, akkor rendőrség.

Mégis mitől fél? :) Hogy a nyílt utcán megtámadja, vagy esetleg betör erőszakkal a lakásba, ahol vagytok? Na ne már!

A tesód nem AKAR jönni.

2015. nov. 10. 21:13
 18/26 anonim válasza:
12%
Az én kérdésem is az volna,mint csintalna nevű felhasználónak. A hugod hajtós?:D:D:D
2015. nov. 10. 21:15
 19/26 anonim ***** válasza:
8%

Az, hogy roma a pasi, miért fontos a kérdésben?

Ja, mert így lehet építeni az előítéletekre.

Nehogy már a pasi tehessen arról (akkor is, ha egy szemét, agresszív alak), hogy a húgod nem meri (nem akarja) az országba be tenni a lábát.

EZ a pasi a Superman, hogy 93 ezer nm2-ön ott van mindenhol egyszerre? :D :D

2015. nov. 10. 21:18
 20/26 anonim válasza:
84%

Az araboktol félnék a romák,egyszer ők segitettek nekem hasonló helyzetben. Az ex barátnőm arab,és ő intézkedett a családjával. Megkell hagyni,nagyon értik...

Nem kizárt,hogy fenyegeti és az sem,hogy a lány fél...ugy hogy,azt ne írjunk,hogy ilyen nincs...

2015. nov. 10. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!