Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem viszi túlzásba a húgom?

Nem viszi túlzásba a húgom?

Figyelt kérdés
Együtt laktam a 20 éves húgommal. És azt kell tudni, hogy én szeretem a rendet stb de ő nagyon rendetlen volt. Minden nap vszekedtünk és nem csak azért, mert nem mosogatott el hanem mert ott hagyta szana szét a használt betétet meg piszkos fehérneműt..volt, hogy 4 hete ott volt a villany számla, de ő inkább bulis ruhákat meg 20 ezer ft-os parfümöket vett magának. Nem vagyok irigy de idegesít, hogy bulikban mindenki azt hiszi jaj de szép meg stb de amúgy tök unhigiénikus... Mert ha kimegy az utcára persze ki van festve meg p*csa rövidnadrág stb. Na mindegy a lényeg, hogy elköltöztem tőle és összeköltöztem barátommal. És most én szar vagyok...ja meg azért is megsértődött mert mondtam neki, hogy nem kéne hetente minden fiúval lefeküdnie...és akkor csak azt hajtja, hogy én mindenbe bele szólok...és az a baj, hogy sok embernek teljesen mást mutat és nem értem, hogy lehet valaki ilyen...

2015. szept. 1. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ez sajnos az ő magánügye!
2015. szept. 1. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi is a konkret problema? Mert a trehanysagan nem tudsz valtoztatni es mar gyakorlatilag mindegy is, az, hogy o nepszerubb meg ne erdekeljen, Te tudod milyen, az a lenyeg.
2015. szept. 1. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem tulzás csak mai fiatal én nem így nevelkedtem de vannak dolgok amiben jobb a trehányság
2015. szept. 1. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem népszerűbb xD sőt, nekem több barátom van. Mondtam, hogy nem az irigységről van szó, hanem hogy mennyire felre ismerik
2015. szept. 1. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Elköltöztél, nem tudom mennyire kell továbbiakban is tartanod vele a kapcsolatot, ha zavar, ne találkozz vele.

Egyébként majd - remélhetőleg - rá fog jönni, hogy amit csinál, az nem helyes...

2015. szept. 1. 20:30
 6/9 anonim válasza:
Az tuti, hogy nem a te dolgod, hogy kivel fekszik le, viszont mivel a húgod, érthető az aggódásod. A rumli dolgon nem tudsz változtatni, szerintem kinövi ezeket a dolgokat :)
2015. szept. 1. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem foglalkozz csak a saját kis tökéletes eleteddel, majd ő is boldogul a sajátjával, hidd el.
2015. szept. 1. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem érted. És? Mi a probléma?
2015. szept. 2. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal,hogy félre ismerik?Neki ez egy pozitiv tulajdonság.Akkor neked miért fáj??
2015. szept. 2. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!