A hugom és a barátom nagyon nem jönnek ki egymással. Mit tegyek?
Hosszú történet, de a húgom és én nagyon jó kapcsolatot ápoltunk (és ápolunk is). Mind a ketten felnőttek vagyunk, és egy házban élünk, és tök jól kijövünk egymással. De újonnan összeismerkedtem egy férfival. Már hónapok óta együtt vagyunk. Azonban a húgom és a barátom nem jönnek ki egymással. Úgy értem, hogy a húgom elég önfejű, és szeret ő lenni a főnök, a barátom is hasonló természettel rendelkezik, és őt zavarja, hogy a húgom "mindig útban van, és sosem hagy engem és őt kettesben". Természetesen a tesóm ezt nem hagyja sosem szó nélkül... Mindig vitába keverednek! Komolyan néha úgy viselkednek mint az óvodások. Már próbáltam mindkettejükkel beszélni, de nem hallgatnak rám, és csak maguk mellé akarnak állítani a vitáikban.
Mit tegyek? Már nagyon kezdenek eldurvulni a dolgok!
A válaszokat előre is köszönöm!
25/L
Mindkét szemszögből nézve:
ha a húgod helyében lennék, akkor én sem tűrném, hogy egy jött ment diktáljon a házunkban amiben neki semm joga sincsen, főleg ha ilyen természetű
a barátod szemszögéből pedig teljesen érthető, hogy irritálja az a hülye pic.a, aki valószínűleg féltékeny és mindig útban akar lenni
Ebből kifolyólag neked kell rendet tenned megmondanod a hugicának, hogy hagyjon kettesben benneteket. Vagy esetleg menjetek a sráchoz enyelegni. :D 22/f
A lakbért és a rezsit ételt stb. kb. 50-50%-ban fizetitek?
A barátod veletek él? Ha igen beszáll a költségekbe?
Az hogy "mindig útban van, és sosem hagy engem és őt kettesben" mit jelent pontosan?
Pl.: Kopogás nélkül rátokront a szobádban, meg akartok nézni kettesben egy filmet és beül közétek, nem hagy titeket kettesben vacsozáni stb...
Vagy
Nem hajlandó motelbe menni, hajnalig az utcán császkálni amég ti enyelegtek, amikor kettesben vacsorátok, filmeztek stb. elmegy mellettetek a konyhába, wc-re és a barátod ezt rossz néven veszi.
Nem kötekedni akarok de midkét esetet volt szerencsém már látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!