Van olyan akinek ilyen idősek a gyermekei? Hogy jönnek ki egymással?
Köztem és a testvéreim ennyi és ennél több a különbség, és nem vagyunk rosszba, csak idegenek vagyunk egymásnak. Segítünk egymásnak meg minden, de ha mondjuk nem beszélünk hónapokig, az fel sem tűnik. Az egyikkel nagyon jóban vagyok de az kemény felnőttkori munka eredménye, és egyáltalán nem olyan mintha együtt nőttünk volna fel. Kicsit sajnálom, hogy egy csomó mindenből kimaradtam, hogy soha nem leszek velük egyenlő, mert ők láttak felnőni minden helyzetben én viszont mindig is komoly felnőttként láttam csak őket akiknek hatalma van fölöttem. A családunk is olyan két részből állna. Van egy ahol ők voltak egy család, aztán ők felnőttek és jöttem én, és úgy érzem az előzőhöz nem sok közöm van. Csak a sok fotót látom róla, leamortizált házat, ekhasznált játékokat.
De persze nem törvényszerű, hogy nálad is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!