Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most miért csinálja ezt a húgom?

Most miért csinálja ezt a húgom?

Figyelt kérdés
A húgom már 2 éve él együtt a párjával, de most hirtelen szakított vele, csak azért mert megtudta, hogy évekkel ezelőtt lefeküdtünk. Mindez még jóval a kapcsolatuk előtt volt. Mi baja van? Miért kell ezért odadobni egy 2 éves párkapcsolatot?

2015. aug. 24. 17:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem tudja túl tenni magát rajta és így látta a legjobbnak ha szakítanak.
2015. aug. 24. 17:51
 2/11 A kérdező kommentje:
De hát évekkel ezelőtt volt. Akkor még nem is ismerték egymást.
2015. aug. 24. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

a hangsúly azon van,hogy a párja 2 évig lapított.

a barátommal én is ennyi ideje vagyunk együtt. nemrég kiderült hogy a volt barátommal dolgozik. elmondtam neki,hogy régen jártam vele,tudjon róla. ennyi

szerintem értelmes kapcsolatban mindent meg lehet beszélni. engem is rosszul érintene hogy 2 évig nem volt képes elmondani. persze,nem csalta meg,de azért illik elmondani. nem kell beszámolni minden régi dologról, de mivel a testvérével volt el kellett volna mondani,akár neked akár a barátodnak..bár szerintem is hülyeség volt szakítania

2015. aug. 24. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, lehet, én sem tudnék tovább együtt maradni vkivel, ha közben az járna az agyamban, hogy az ágyban hempergett vmelyik rokonommal... elég vizuális típus vagyok. Szóval nem biztos, hogy megcsalási mizéria miatt volt. Mindenki másképp működik. Neked ez semmi, lehet, őt meg kísérti.
2015. aug. 24. 18:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg lehet érteni a húgodat. Nem mondtátok el neki ennyi idő alatt, csak megtudta. Gondolom, nem tőletek. Így nyilván oda a bizalom.

A másik, hogy azért ez nem olyan, mintha lett volna valakije korábban, akit nem ismer, vagy csak felületesen. Te a tesója vagy. Lehet, hogy azt látta maga előtt, hogy ti mit, hogyan csináltatok.

2015. aug. 24. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te mit tennél ha kiderülne, hogy a te párod dugta az anyádat?
2015. aug. 24. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Plusz senki sem szereti ha a közelben van az "ex", mégha csak néhány alkalomról is legyen szó,
2015. aug. 24. 18:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem az exe vagyok, csak lefeküdtünk pár alkalommal. Mástól tudta meg, én nem mondtam el neki mert nem tartottam lényegesnek, szerintem a férfi sem. Rám egyébként nem haragszik, vagyis a viselkedéséből semmi ilyen nem jött le.
2015. aug. 24. 18:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha kiderülne, hogy valamelyik pasim megdugta anyámat? :D Gratulálnék neki, hogy képes volt elcsábítani, aztán megvádolnám, hogy tönkre akarja tenni a szüleim házasságát.
2015. aug. 24. 18:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen jó család már! Egy pasit haszál mindenki. Anyunak is megvolt a srác?
2015. aug. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!