Most miért csinálja ezt a húgom?
a hangsúly azon van,hogy a párja 2 évig lapított.
a barátommal én is ennyi ideje vagyunk együtt. nemrég kiderült hogy a volt barátommal dolgozik. elmondtam neki,hogy régen jártam vele,tudjon róla. ennyi
szerintem értelmes kapcsolatban mindent meg lehet beszélni. engem is rosszul érintene hogy 2 évig nem volt képes elmondani. persze,nem csalta meg,de azért illik elmondani. nem kell beszámolni minden régi dologról, de mivel a testvérével volt el kellett volna mondani,akár neked akár a barátodnak..bár szerintem is hülyeség volt szakítania
Szerintem meg lehet érteni a húgodat. Nem mondtátok el neki ennyi idő alatt, csak megtudta. Gondolom, nem tőletek. Így nyilván oda a bizalom.
A másik, hogy azért ez nem olyan, mintha lett volna valakije korábban, akit nem ismer, vagy csak felületesen. Te a tesója vagy. Lehet, hogy azt látta maga előtt, hogy ti mit, hogyan csináltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!