Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elmondjam a szüleimnek hogy a...

Elmondjam a szüleimnek hogy a hugom iszik?

Figyelt kérdés
15 eves es minden hetvegen feszt iszik.Vettem én is neki parszor szeszt mert azt hittem a barataival akarja meginni de mint kiderult maga itta meg.Es nap kozben is kabult meg rosszul van de letagadja h masnapos lenne.Nekem nem tudja beadni h nem alkoholista.Nem bir meglenni nelkule tobbszor rajta kaptam.Baratnom meselte h egyik este is 2 orat terdelt egy pub elott nem birta kivenni a biciklit a tarolobol...19/l
2015. szept. 7. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ne.
2015. szept. 7. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem előbb beszélj vele és ha nem változtat akkor mond el a szüleiteknek.
2015. szept. 7. 17:53
 3/11 anonim válasza:
0%
Ne
2015. szept. 7. 17:55
 4/11 anonim válasza:
0%
Nehogy!!!!!!!!
2015. szept. 7. 17:55
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
És ezt a szüleid nem veszik észre?
2015. szept. 7. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon gyorsan beszélj a szüleiddel erről. Egy kamasz , ha függővé válik, maga nem tud leállni vele.

Úgy látom, a többi válaszadó is unatkozó kamasz volt....

2015. szept. 7. 18:03
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

nekem érdekes,hogy a szüleidnek ez nem tűnik fel.engem amikor 15 évesen engedtek el bulizni,akkor értem is jöttek,de legalábbis ébren vártak,hogy lássák nem -e vagyok részeg. akkor gáznak találtam,de igazából jól tették.

én szólnék a szüleimnek,hogy egy-egy ilyen alkalommal elég sokat iszik,figyeljenek oda rá és ne engedjék el ilyen sokszor.

amúgy 1-1 hétvégi ivászattól még nem lesz alkoholista, de se a fejlődését se a társadalmi megítéltségét nem viszi előrébb ez a dolog. figyeljetek oda rá

2015. szept. 7. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Előbb beszélj s tesóddal, és ha nem nincs változás, mindenképpen szólj a szüleidnek.
2015. szept. 7. 18:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen segítségre szorul a tesód, ez komoly betegség és egyedül nem lehet kijönni belőle. Ha normálisak a szüleitek, akkor beszélj velük, de balhéval nem fognak semmire menni, orvosi segítség kell. Ne engedd, hogy szinte gyerek létére tönkre menjen az élete. Szorítok nektek.
2015. szept. 8. 00:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez? Persze hogy mondd el. Ja és nem értem miért vettél neki piát még akkor is ha azt hitted a barátaival issza meg. ezzel te is elősegíted azt hogy alkoholista legyen...
2015. szept. 9. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!