Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennétek hugom helyében?

Mit tennétek hugom helyében?

Figyelt kérdés

Van egy tesóm,kint dolgozik külföldön,már 1,5-2 éve nem láttuk egymást.Kimenekült külföldre a volt hapsija elől(egy roma származású sráccal jött anno össze,ez az ember rossz hírében áll).Mielőtt hugom kiment külföldre,a barátja fenyegetőzött,ha elhagyja,majd bántja a családját sb.A csávó tudja,h tesóm jol keres,nem adja fel a keresését,meg akarja találni hugomat.

Tesom nem mer sehová jönni Magyarországra,hogy tudjak vele találkozni,és hogy mrgismerje az 1 éves kisfiam.Szeretnén rábeszélni,hogy jöjjön el Magyarországra valamelyik városba,de fél,hogy megtalálja a volt barátja.

2015. nov. 10. 19:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy M.o.-al szomszédos országba menj el a kisfiaddal es a hugoddal beszéld meg, hogy akkor ott abban az országban eltoltotok néhány napot. Es akkor a kisfiúval se kell olyan sokat utazni.
2015. nov. 10. 19:39
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Rendőrség és távoltartási valami..

Tudom nem ilyen egyszerű de biztos lehet a rendőrségen érdeklődni

2015. nov. 10. 19:39
 3/26 anonim válasza:
88%

Várjunk....

most ha ez az eset pl Borsodban történt akkor azt hiszi hogy Sopronban is képes megtalálni?

Ez valahogy nem áll össze :D

akkor a faszi egy Hacker? :D

(nem gúnyolódom)

de szerintem elég kevés az eséje hogy megtalálja :D

2015. nov. 10. 19:40
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Én sem igazán értem. Visszajön Magyarországra, valami olyan faluba, városba költözik, ami távol van a csávó lakhelyétől. A címet rajtad kívül senkinek sem adja meg (hivatalt kivéve mint tartózkodási hely), ha találkozni akartok, akkor te mész hozzá.

Ha csak nincsenek minisztériumi kapcsolata a csávónak akkor erősen kétlem, hogy egy valaha is meg tudná találni.

Szerintem ez már vagy túlzott rettegés, vagy csak egy indok, hogy miért ne jöjjön vissza.

2015. nov. 10. 19:47
 5/26 anonim válasza:
100%
picit bővebben nem tudod bővíteni az eddigi információkat
2015. nov. 10. 19:47
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Tesód erősen higgadjon le és jöjjön haza nyugodtan! Ha van egy csepp esze, akkor a koma sose talál rá. Csak észnél kell lenni.
2015. nov. 10. 19:55
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem reklámozza, hogy hol van, a csávó az életben nem fogja megtalálni. Nem a szappanoperákban élünk.

Ha akkora spíler lenne a hapsi, akkor már amúgy se élnél te se kb, nem? Szarjankó szájhős, nem kell vele foglalkozni, kerülni kell a kedvenc helyeit, őt és a teljes pereputtyát tiltani mindenhonnan, nyilvánosan semmit nem megosztani (amúgy se) és kész. Hogy találná már meg? Magánnyomozó meg nyomkövető, tudom... hagyjuk már. :D

Esetleg látogasd meg te őt, ha kivitelezhető. Egy éves gyerekkel utazni nem biztos, hogy nagy élmény, de nem is teljesen lehetetlen. Legalább hamar lát világot. :)

2015. nov. 10. 20:13
 8/26 anonim ***** válasza:
94%

"csávó tudja,h tesóm jol keres"

Honnan? A kedvenc brazil szappanoperád száztizenkettedik részéből?

2015. nov. 10. 20:49
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
+1. Ő megveszi a repülőjegyet, elmondja neked telefonon, hogy mikor jön. Máris csakis 2 ember tudja a világon, hogy te hol leszel. Azért tényleg nem az FBI elől menekül. Ez nem a mátrix hogy Smith ügynök ott legyen minden emberben. Ha nem mondjátok másnak akkor a csávó se fogja megtudni. Csak ne facebook on meg ilyesmin tárgyaljátok meg.
2015. nov. 10. 20:51
 10/26 anonim ***** válasza:
64%

Túloz a hugod...nem kell annyira félni. Ahogy már írták,ha olyan dörzsölt lenne,már ti sem élnétek.

B*dos cigók,terrorba tartják a másikat. Undorító! Nagyon sajnálom,hogy a hugod ugy érzi menekülnie kell. Arab vagyok,Budapesten élek. Ha ti is budapestiek vagytok,írj privatot,bővebb információt,hátha segíthetek.

Én semmiképp nem vonnám be a rendőrséget,ha ennyire tartotok tőle,mert nem valószínű,hogy megoldódik a problémátok.. Annyi "testvér" van,ugy végképp nem lenne nyugtotok.

2015. nov. 10. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!