Mit tennétek hugom helyében?
Van egy tesóm,kint dolgozik külföldön,már 1,5-2 éve nem láttuk egymást.Kimenekült külföldre a volt hapsija elől(egy roma származású sráccal jött anno össze,ez az ember rossz hírében áll).Mielőtt hugom kiment külföldre,a barátja fenyegetőzött,ha elhagyja,majd bántja a családját sb.A csávó tudja,h tesóm jol keres,nem adja fel a keresését,meg akarja találni hugomat.
Tesom nem mer sehová jönni Magyarországra,hogy tudjak vele találkozni,és hogy mrgismerje az 1 éves kisfiam.Szeretnén rábeszélni,hogy jöjjön el Magyarországra valamelyik városba,de fél,hogy megtalálja a volt barátja.
Rendőrség és távoltartási valami..
Tudom nem ilyen egyszerű de biztos lehet a rendőrségen érdeklődni
Várjunk....
most ha ez az eset pl Borsodban történt akkor azt hiszi hogy Sopronban is képes megtalálni?
Ez valahogy nem áll össze :D
akkor a faszi egy Hacker? :D
(nem gúnyolódom)
de szerintem elég kevés az eséje hogy megtalálja :D
Én sem igazán értem. Visszajön Magyarországra, valami olyan faluba, városba költözik, ami távol van a csávó lakhelyétől. A címet rajtad kívül senkinek sem adja meg (hivatalt kivéve mint tartózkodási hely), ha találkozni akartok, akkor te mész hozzá.
Ha csak nincsenek minisztériumi kapcsolata a csávónak akkor erősen kétlem, hogy egy valaha is meg tudná találni.
Szerintem ez már vagy túlzott rettegés, vagy csak egy indok, hogy miért ne jöjjön vissza.
Ha nem reklámozza, hogy hol van, a csávó az életben nem fogja megtalálni. Nem a szappanoperákban élünk.
Ha akkora spíler lenne a hapsi, akkor már amúgy se élnél te se kb, nem? Szarjankó szájhős, nem kell vele foglalkozni, kerülni kell a kedvenc helyeit, őt és a teljes pereputtyát tiltani mindenhonnan, nyilvánosan semmit nem megosztani (amúgy se) és kész. Hogy találná már meg? Magánnyomozó meg nyomkövető, tudom... hagyjuk már. :D
Esetleg látogasd meg te őt, ha kivitelezhető. Egy éves gyerekkel utazni nem biztos, hogy nagy élmény, de nem is teljesen lehetetlen. Legalább hamar lát világot. :)
"csávó tudja,h tesóm jol keres"
Honnan? A kedvenc brazil szappanoperád száztizenkettedik részéből?
Túloz a hugod...nem kell annyira félni. Ahogy már írták,ha olyan dörzsölt lenne,már ti sem élnétek.
B*dos cigók,terrorba tartják a másikat. Undorító! Nagyon sajnálom,hogy a hugod ugy érzi menekülnie kell. Arab vagyok,Budapesten élek. Ha ti is budapestiek vagytok,írj privatot,bővebb információt,hátha segíthetek.
Én semmiképp nem vonnám be a rendőrséget,ha ennyire tartotok tőle,mert nem valószínű,hogy megoldódik a problémátok.. Annyi "testvér" van,ugy végképp nem lenne nyugtotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!