Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miert ilyen hulye a batyam?

Miert ilyen hulye a batyam?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy batyam aki 18 eves lesz es nagyon hulye.Egesz nap facebokkozik utana kijon es megeszik mindent.pl. a szuleink vesznek nekunk fornettit 3 dbot(3 vagyunk tesok) o kijin es megeszi mind a harmat aztan csicskazztat ha nem teszem meg akkorazt monsja szol apanak vagy epp megut.Ugy veszem eszre amiota jogisitvanyra jar korulotte forog minden ezt kap meg azt kap szoval mindent en es a masik tesom a violetta koncertre akartunk volna menni de nem lehetett.aztan jovoheten megyunk vasarolni es o mondja hogy vegyunk neki ezt meg azt es anya aztmondja neki hogy jo.

Apa igert nekem 2 eve egy kescket es megmost sem kaptam meg

Mar tobb honapba is volt olyan hogy az utcso 2 hetre nem maradt penzunk batyam miatt.es meg sok mimdemt akar en nyaron lovat szeretnek venni anyaek segiteni fognak benne es nekem nem lenne szam mindemt kerni

Ja es box zsaknak hasznal

...

Miert ilyen a batyam?

En 13 o 18

2015. okt. 4. 13:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
B@sszus, rég röhögtem ilyen jót mint ezeket olvasva, potyog még a könnyem is:))))
2015. okt. 5. 03:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!