Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ilyen velem a bátyám?

Miért ilyen velem a bátyám?

Figyelt kérdés

Már 4 éves korom óta ilyen velem, testvérekként szeretnénk kéne egymást és ő pedíg úgy viselkedik velem mint valami nyomorékkal, ráadásul mindenden felkapja a vizet.Általában vagy elmegyek neki a boltba vagy azzal kell számoljak hogy megfenyeget vagy megver stb...

Elszúrok valami, egyből le vagyok "nyomorék"ozva.Már nagyon elegem van belőle, alig van önbizalmam, de van hogy sokszor a szobámban magamban beszélek hogy mennyira utálom mert állandóan mondja hogy nyomorék vagy egyébb hülyeségeket vág a fejemhez.Tehát már pszihés problémáim is vannak miatta.Az is elég rossz hogy állandóan azt látom hogy neki van pénze XBox360-ra vagy Iphone-ra és egy gép amit még anyám nyert de ő kikövetelte magának, ezzel még nincs mit kezdeni, de azt látni hogy teljesen hülye az XBox-hoz vagy a géphez(annyi reklámprogram van már rajta, hogy csoda hogy még megy.).Simán szerzhet egy elcserélhető vagy eladható Iphone-t mivel étteremben dolgozik rengeteg ember jár be hozzá.Megkértem már szinte könyörögtem hogy szerezzen nekem is egyet, mindíg is akartam egyet.Azt mondta tud egyet de csak azért hogy segítsek neki egy játékban XBox-on.Hát persze ennyiért simán.A napjaim azzal telnek el hogy segítek neki, ezen a napon mondom mostmár elég, elment a boltba(már ez is újdonság hogy nem engem küldött) megnéztem az üzeneteit(ahogy ő viselkedik velem nem csoda hogy nem bízom benne, és már nem is egyszer hazudott nekem)se a Messenger-en sem az üzeneti közt nem találtam új üzenetet, pedíg azt mondta ma jön haza és írt neki.Tehát végig hazudott.És van hogy behív a szobájába arra hivatkozva hogy nagyon fontos és erre mondja hogy hozzak egy pohár vizet.Anyámnak már számtalanszor elmondtam hogy ha ő nincs otthol akkor ha nem csinálom meg amit kér elver.Amikor bent vagyok a szobájában mert segítsek neki Windows-t telepíteni mert ahhoz sem ért, és ha csak telepít azt mondtam hogy ez még eltart egy idelyig kimegyek megnézek valamit a gépen, és ki sem enged.És már egyből ordibál hogy "maraggyál csak te bent", anyám rám is ordít hogy minek megyek be?!Én meg mikor elmondanám hogy segíteni akartam neki és nem engedett ki akkor vagy be sem fejezhetem a mondatot vagy befejezhetem de csak hallgat.Kiskoromban egyszer ripityára tört egy órát és rám fogta, persze ő a nagyobb neki kell hinni.Már annyira félek tőle hogyha felemeli a kezét, mondjuk odanyúl a pohárért már reszketek és a kezem a fejemen, nem hinném hogy ezt is normálisnak lehet nevezni.Mostmár beköltöztem anyám szobájába mivel már apám meghalt múlt nyáron, és ő állandóan velem takarítatja ki a szobáját és állandóan idegesít azzal hogy fütyűl, tapsol a semmiért mint valami fogyatékos és max hangerőn hallgatja a zenét, gondoltam "miért ne?".Ez szép és jó de van hogy bejön és idegesít piszkál van hogy ide is fingik, csak úgy.A barátnője előtt is fingik, simán.Hát persze mikor a barátnője jön akkor van hogy ki kell takarítsam a szobáját nem tudom minek, ja de azt mondja hogy ez az én szobám is.Kész a takarítás?Na akkor mehetel is ki a szobÁMból!Foggalmam sincs mi baja velem de nekem ebből már elegem van!

2015. máj. 31. 17:56
 1/6 anonim válasza:
Hany ev van kozetetk? Te fiu vagy lany vagy?
2015. máj. 31. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Elmondtad a muterodnak szépen és nem érdekelte, hogy mit csinál veled a bátyád? Akkor mond el neki csúnyán. Hidd el, hogy oda fog figyelni arra amit mondani fogsz, már a csúnya szavak miatt is (rafináltság). Olyan nincs, hogy a tesód rabszolgaként tart. Ha kér valamit nem kell megcsinálni. A te hibád is, hogy ugrálsz neki. Ha folyamatosan nem csinálod meg neki amit kér akkor egy idő után észre fogja venni magát és abbahagyja. Velem ezt csinálta egyszer az unokatesóm. Amikor nem figyelt fejbe basztam egy vázával. Össze kellett varni a fejét. Utána nem volt kedve arcoskodni.
2015. máj. 31. 18:13
 3/6 anonim válasza:
Ha úgy vesszük, akkor a bátyád bűncselekményt valósít meg veled szemben. Amiért akár fel is jelenthetnéd. Másokkal is így viselkedik, vagy csak veled? Nem lehet, hogy anyukád azért "kezeli" így a helyzetet mert ő is fél tőle?
2015. máj. 31. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
5 év van köztünk, én fiú vagyok.Ha nem csinálok meg valamit akkor pedíg vagy megfenyeget vagy megüt, amúgy tényleg nem csinálnám meg.
2015. jún. 1. 06:08
 5/6 anonim válasza:
én bátyám is egy fa sz kiskoromba hanem játszott egy játékkal akkor se játszhattam vele mert meg vert érte, de aztán egyszer csak felnőttem megerősödtem (ebben az időben sokat verekedtünk) egyszer csak én jöttem ki győztesként belőle volt hogy kék volt a szeme és egyre többször volt ilyen aztán a vége felé már tört minden a házban és főként én vertem őt fordult a kocka azóta vissza vett de még mindig egy fa sz kalap
2015. jún. 27. 14:53
 6/6 anonim válasza:
szóval kitartás idő és elvered edz és akkor könnyebb dolgod lesz hidd el mikkor majd te vered őt az mindenért kárpótol azt is tudom hogy most úgy érzed hogy soha nem jön el ez az idő de hidd el elfog én is így nőttem fel szóval tudom mit érzel
2015. jún. 27. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!