A bátyám nem áll szóba velem sem, mit tegyek?
kb. egy éve egy volt munkatársnőm azzal keresett fel, hogy látta a férjemet egy szép, fiatal lány társaságában, akit gyakran átölelt. Messziről látta őket, de tuti, hogy a férjem volt. Teljesen magamba zuhantam, addig mintha egy "csőben" éltem volna, nem láttam tovább a boldog családomnál. Szerető férj, gyerekek, békés otthon... A férjem tagadott, csak engem szeret, nem volt, és soha nem lesz másik nő. Nem hittem neki, bőgtem napokon át, teljesen kikészültem. Csak a gyerekek miatt keltem fel reggelente. Válni akartam. Még a legjobb barátnőm is azt mondta, ne legyek naiv, majdnem húsz éve házasok vagyunk, és ha jóval fiatalabb is vagyok a férjemnél, nehogy azt higgyem, nem csalt még meg... Nem is lenne férfi. Na jó, hogy ne írjak regényt: lányommal mentem épp valahová, mikor összefutottam a kolléganővel. Megütközött, mikor meglátott a lányommal, később telefonon bevallotta, hogy vele látta a férjemet "ölelkezni", és bocsánatot kért. A férjemmel rendeződött a házasságunk, bár nehezen emésztette meg, hogy nem bíztam benne. Azt mondta, ha nem szeretne ilyen kétségbeesetten, ezért szakított volna.
Lassan eltelt egy év, minden oké, tegnap este viszont megint baj történt: bátyám felhozta bemutatni az új barátnőjét, aki nem más, mint a férjemet megvádoló kolléganő. Bennem már nincs harag, de a férjem nem engedte be a lakásba, és bár egyébként szelíd, csendes ember, majdnem nekikment. Csúnya veszekedés volt.
Nagyon szeretem a bátyámat, nem akarom elveszíteni, de fel se veszi a telefont. Mit tegyek? Idegtépő helyzet.
Hát elég fura ez a kolléganő. Az biztos h nem direkt akart kavarni? 100% vagy benne h ez egy véletlen félreértés volt?
Az meg még érdekesebb, h ekkorát kavar a családodban utána meg beállít a bátyád oldalán, te meg nem is tudsz róla h kivel jött össze...
Bátyád tudja a teljes sztorit?
Röviden.A volt munkatársnőd egy férfi nemiszervet szájjal kielégítő, magából kellemetlen szagokat árasztó, utcán a szolgáltatásaiért cserébe pénzt kapó hölgy.Az ilyen típus nem bírja ki hogy ne fecsegjen, pletykáljon, gondolkozni azt persze luxus.A minél nagyobb hírverést szereti.Megérdemelné hogy szétverjék a fejét.
Te meg egy borzasztóan ostoba ember vagy, és rettentően hiszékeny, csak gratulálni tudok a színvonaladhoz, hogy csak azért mert egy volt kolléganő mondott valamit, te ezt mindjárt készpénznek vetted és válni akartál.Mégegyszer mondom, csak GRATULÁLNI tudok neked ezért!!!
A férjed helyébe én úgy kiba*talak volna hogy a fejed koppan egyet a betonon.
A férjed indulatait teljes mértékben megértem, sajnálom hogy nem ment neki a nőnek és nem verte össze, de azzal csak magának okozott volna kárt.
Elmondod a bátyádnak hogy mi volt, aztán a többit majd a Jóisten elrendezi.Te nem tudsz tenni semmit, most sakk-mattot kaptál én úgy mondanám.Egyedül a bátyád józan ítélőképességén múlik az egész ügy.
Igen, nekem is ugy jott le a sztoribol, h o "johiszemuen" jart el. En peldaul szeretnem, ha elmondanak, hogy megcsalnak. Es tisztesseges volt, mert felhivott es bocsanatot kert.
Ertheto a ferjed duhe. Probald neki elmagyarazni a szituaciot, bar gondolom, h a ti kapcsolatotok sem rozsas jelenleg. A batyaddal beszeljetek meg. Az ido majd segit, elmulasztja a duhot, de valoszinuleg nem lesznek baratok sosem. Ha mindenki eleg intelligens, akkor kesobb lehet annyira rendezni, h ha nem is lesznek kebelbaratok, de azert kulturaltan ossze tud jonni a csalad.
4-est miért pontoztátok le? - Mert igaza van?
Nagyon frappánsan és diszkréten fejezte ki magát. Hasonló az én véleményem is!( Hatalmas zöld kéz neki.)
A nő megérdemelne egy alapos verést. Kár hogy az büncselekmény ami sulyosabb mint amit ő művelt.
A másik lehetőség, pár év múlva valakit felbérelni aki eljátsza vele ugyanezt a bátyáddal kapcsolatban. Az legalább nem büncselekmény, arányos és Akkor utána mikor rendeződik a bátyád is ujragondolhatja, kivel álljon szóba és kivel nem. Ez lenne a legtisztább válaszlépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!