Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bátyám nem áll szóba velem...

A bátyám nem áll szóba velem sem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

kb. egy éve egy volt munkatársnőm azzal keresett fel, hogy látta a férjemet egy szép, fiatal lány társaságában, akit gyakran átölelt. Messziről látta őket, de tuti, hogy a férjem volt. Teljesen magamba zuhantam, addig mintha egy "csőben" éltem volna, nem láttam tovább a boldog családomnál. Szerető férj, gyerekek, békés otthon... A férjem tagadott, csak engem szeret, nem volt, és soha nem lesz másik nő. Nem hittem neki, bőgtem napokon át, teljesen kikészültem. Csak a gyerekek miatt keltem fel reggelente. Válni akartam. Még a legjobb barátnőm is azt mondta, ne legyek naiv, majdnem húsz éve házasok vagyunk, és ha jóval fiatalabb is vagyok a férjemnél, nehogy azt higgyem, nem csalt még meg... Nem is lenne férfi. Na jó, hogy ne írjak regényt: lányommal mentem épp valahová, mikor összefutottam a kolléganővel. Megütközött, mikor meglátott a lányommal, később telefonon bevallotta, hogy vele látta a férjemet "ölelkezni", és bocsánatot kért. A férjemmel rendeződött a házasságunk, bár nehezen emésztette meg, hogy nem bíztam benne. Azt mondta, ha nem szeretne ilyen kétségbeesetten, ezért szakított volna.

Lassan eltelt egy év, minden oké, tegnap este viszont megint baj történt: bátyám felhozta bemutatni az új barátnőjét, aki nem más, mint a férjemet megvádoló kolléganő. Bennem már nincs harag, de a férjem nem engedte be a lakásba, és bár egyébként szelíd, csendes ember, majdnem nekikment. Csúnya veszekedés volt.

Nagyon szeretem a bátyámat, nem akarom elveszíteni, de fel se veszi a telefont. Mit tegyek? Idegtépő helyzet.

2015. febr. 12. 20:52
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A csaj tényleg jóhiszeműen szólt, ezt én is így gondolom, bennem ezért nincs harag, én el tudom fogadni őt, mint a bátyám párját. Puszipajtások nem leszünk, de azt a pár alkalmat évente kibírom. Ezért is szeretném, ha a bátyám felvenné végre a telefont.

Egyre jobban érzem viszont, hogy én vagyok ebben a történetben a hibás. Azt hittem, a férjem is túl van rajta. Őt nem a kolléganő érdekli, hanem a bizalmatlanságom. Ez fájt/fáj neki.

2015. febr. 12. 21:36
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
A nőt is jóhiszeműen kellene alaposan elverni. nevelési szándékkal.
2015. febr. 12. 21:37
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Én azt nem hiszem el, hogy ne tudtál volna utánanézni, hogy éppen a lányoddal volt a férjed, amikor a kolléganőd látta. Elég lett volna megkérdezni, és máris kiderül. Valószínűleg azt is elmondta a barátnő, hogy hogy nézett ki a lány, és a saját gyereked csak felismered leírás alapján... ez így elég érdekes.
2015. febr. 12. 22:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
mindenkép komoly retorzió kéne a barátnőnek hogy elgondolkozzon legközelebb, beleszarjon e más életébe...
2015. febr. 12. 22:06
 15/27 anonim ***** válasza:
36%

Borzaszto, hogy mennyi rosszindulatu, gonosz es agressziv ember van itt.

Ha a volt munkatarsnod nem lenne gerinces, akkor nem hivott volna fel, hogy tevedett es ker elnezest. Hanem elsunyitja, ti elvaltok es sosem derul ki az igazsag. Igaza van annak, aki azt mondta, h a batyad hibaja, neki kellett volna elokesziteni a terepet es szolni a ferjednek, h o az uj baratno, elhozhatja-e. Gondolom akkor kifakadt volna a ferjed, de igy ilyen helyzetbe hoztak, h jelenetet kelljen rendeznie, mert nem akarta az otthonaban latni. Probald megertetni a ferjeddel, h a no neked akart jot. Nem ertem viszont, h miert van meg a batyad besertodve, mikor o a ludas leginkabb. Nem erdekel, h lepontoznak, de remelem te kerdezo erted?!

2015. febr. 12. 22:08
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

nem vagyunk elég agresszivak.

alaposan el kéne verni a nőt, aztán mégegyszer. de még ez is kevés lenne.

2015. febr. 12. 22:14
 17/27 A kérdező kommentje:
Hidd el, az pont nem jutott eszembe, hogy a tizenöt éves lányunkat nézi valaki szeretőnek. A külsejét pedig nem írta le, csak hogy egy szép fiatal lány.
2015. febr. 12. 22:15
 18/27 intrepid ***** válasza:
Az a nó megérdemli, hogy a férjed nem engedi be a lakásba. Soha nem bocsájtanám meg, ha valaki belebarmolna a házasságomba. Nem volt könnyű neki az az idö, amig Te hütlenséggel rágalmaztad ö miatta. Mindenkinek kicsit gondolkodnia kellene mielött kimond valamit. Lehet neki nincs meg a gondolkodáshoz a fölszerelése, de neked sem sok eszed van, ha egy ilyen sutyorgásra egyböl ugorsz, ahelyett, hogy meggyözödtél volna a valóságtartalmáról.
2015. febr. 12. 22:21
 19/27 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem mégis honnan veszik azt itt sokan, hogy a testvér tudott erről az ügyről. Miért tudott volna? Nem szokás a magánéleti dolgainkkal traktálni a testvérünket. Főleg nem, ha az ellenkező nemű, és kefélős... ja, bocs, megcsalós sztoriról van szó.

És nem biztos, hogy ez a kolléganő felismerte azt, hogy hová is mennek majd látogatóba. Lehet, hogy a kérdező öccse még nem mutatott fotót a nővéréről ill. annak a férjéről. Név alapján sem biztos, hogy be tudja lőni kiről is lehet szó. Főleg, ha gyakori vezetéknévről van szó, akkor fel sem merül az emberben, hogy esetleg ismerem a párom nővérét. Sokan azt sem tudják mi a kolléganőjük születési vezetékneve, csak azt, hogy X-né Piroska.

2015. febr. 12. 22:23
 20/27 A kérdező kommentje:
A bátyám azt gondolhatta, hogy ez már nem okoz gondot. Én sem gondoltam, h. a férjemben még ennyi sérelem van. Nemrég még nevetett is, meg el is poénkodta a dolgot, mikor feljött köztünk a téma. tegnap meg teljesen kifordult magából. Soha nem hallottam még ilyen csúnyán beszélni.
2015. febr. 12. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!