Hogyan változhatnék meg? Beismerem hogy nagyon bunkó és gonosz típus szoktam lenni, már rokonaim is megemlítették, sőt bátyám már szóba sem áll velem, szüleim is mondták hogy ez így egyáltalán nem lesz jó.
Én is ilyen vagyok.
Csak durvább.
Ott teszek keresztbe a haragosaimnak ahol csak tudok, egyet őrületbe kergettem, intézetbe van.
Különben én tényleg füvezek, hogy ne tegyek tönkre másokat.
16/L
Annyira gonosz nem lehetsz, mert aki igazán az, az nem ismeri el magáról, vagy ha igen, nem tartja negatívumnak és nem kér segítséget.
Tudatosítottad a problémát és változtatni szeretnél - jó úton vagy. Reális célokat tűzz ki - azt ne, hogy holnaptól angyalka leszel,mert az nem valószínű, hogy sikerül. Próbálj intuitívebb lenni, megérteni más embereket, beleképzelni magad a helyükbe, próbálj érdeklődni irántuk, többet beszélgetni velük, és akkor rájössz, hogy nem is olyan rosszak, amilyennek látszanak, és általában meg lehet érteni, mit miért csinálnak - és csak akkor szólj be nekik, ha semmi nem szól a mentségükre!
nem nyújt fizikai élvezetett! csak azokkal csinálom ezt akit nem birok! vagy ha néha beszólogatnak
akkor vagyok ilyen.. és akkor már nem tudok hozzá normálisan szólni..
énis ilyen vagyok,már mindenki ellenem fordult..
persze énis az őrületbe kergettem már pár embert,csak az segített rajtuk,hogy nem foglalkoztak a hülyeségeimmel,elengedték a fülük mellett.
16 F
Először is teljesen normális, ha megvéded magad :)
Ha valaki beugat döngöld a földbe. Ez teljesen érthető.
A lényeg, hogy ne kezdeményezz veszekedést. Ha mások provokálják, akkor nem te vagy a hibás, hanem ők, és megérdemlik, hogy helyben hagyd őket!
Ha te vagy az aki a konfliktust gerjeszti, akkor hagyd abba, esetleg beszéld meg velük, hogy mi a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!