Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változhatnék meg?...

Hogyan változhatnék meg? Beismerem hogy nagyon bunkó és gonosz típus szoktam lenni, már rokonaim is megemlítették, sőt bátyám már szóba sem áll velem, szüleim is mondták hogy ez így egyáltalán nem lesz jó.

Figyelt kérdés
Vérig tudok sérteni mindenkit pl családtagokat, bátyámnak a mennyasszonyát,.. de megis érdemli ő igen. de megszeretnék változni nem akarok senkit sem megbántani :( Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 2. 17:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az segitene megvaltoznod, hogyha megtanulnad mas emberek helyebe belekepzelni magad. Tehat javitanad az empatia-keszsegedet. Ezaltal at tudnad erezni, hogy a gonoszkodasod masoknak milyen rosszul esik, igy jobban meggondolnad, hogy mit mondasz. Ezen mulik minden. Hogy atgondolod, amit kimondasz es teszel a masik szemszogebol. Igy ha az karos masnak, ne tedd meg. Gondolkozz, mielott cselekszel es probalj mas embereket ertekelni, a jot meglatni bennuk ahelyett, hogy csak a rosszra koncentralsz.
2010. jún. 2. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nyilas vagy ??:D azok ilyenek:D
2010. jún. 2. 18:36
 13/15 A kérdező kommentje:
nem, rák jegyű vagyok.
2010. jún. 2. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Most is csak azt hajtogatod,hogy mert meg is érdemli,igen.Ezzel a hozzáállással azt fogod elérni,hogy pár éven belül majd csak a szél fog Rád ajtót nyitni,és igen,TE is meg fogod érdemelni!Aki nem változtat magán,az sajnos magára marad.Én például azért nem voltam népszerű soha,mert nem mertem senkinek visszaszólni,és ezért gyávának,gyámoltalannak néztek.Mikor egyszer nagyon kikeltem magamból,és visszaszóltam egy Hozzád hasonló kedves kis családtagnak,akkor döbbentem rá,hogy nagyon buta és bunkó is tudok lenni,ha megvédem magam.Azóta is csak akkor vagyok ilyen,ha szükség van rá,de akkor viszont keményen.Arra is rájöttem,hogy ez a kedves kis családtag végig provokált,és az elejétől fogva bunkón,flegmán,és nagyképűen szólt hozzám,tehát jogos védelmi helyzet volt,még akkor is,ha ezek után Neki állt feljebb!Szóval,ennek most az a lényege,hogy Te ne legyél olyan,mint az ,,nőszemély",és próbál változattani,mer tén is próbáltam előnyömre változni,hogy tekintélyem legyen!Neked pedig az emberek szeretetéért kell küzdened,amit elveszítettél.Minden sikerülhet,ha azt tiszta szívünkből szeretnénk.Függetlenül attól,milyen csillagjegyű vagy,vagy éppen hogy hívnak.

Látod,az én vőlegényem is utálja már a saját húgát,és ezt egyedül ő érte el.Te remélem,nem ezt szeretnéd!

2010. jún. 2. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki azt, hogy ha épp valami olyat készülsz mondani amit nem kéne, inkább maradj csöndben.
2010. jún. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!