Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellett kiröhögnie?...

Miért kellett kiröhögnie? Szóba keveredett az hogy még szűz vagyok 17 évesen. Bátyám elkezdett röhögni, ennyire gáz ha 17 évesen az vagyok még?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! 17L
2010. nov. 18. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Sajna manapság ez viszonylag ritka,de ne foglalkozz vele,nem vagy elkésve!Nem kell mindenkinek már 13-14 évesen kezdeni.
2010. nov. 18. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Mert éretlen. Én a helyedben nem hogy nem foglalkoznék ezzel, de büszke lennék magamra. :)
2010. nov. 18. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
mert hulye
2010. nov. 18. 19:02
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy olyan téma, amiben nem szabad, hogy érdekeljen mások véleménye. Mindenki maga dönti el, hogy mikor szeretne lefeküdni valakivel. Senkinek semmi köze hozzá. Attól, mert manapság a legtöbb tini már 12 éves korától aktív szexuális életet él, nem kell neked is ezt tenned. Egyesek azt hiszik, ettől felnőttként fogják kezelni őket. Pedig szerintem ez nagyon gyerekes viselkedés. 17/L
2010. nov. 18. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Ez hülyeség. Ne foglalkozz vele. Nem az a lényeg, hogy kinek gáz. a lényeg, hogy neked jó. Csak akkor kell átesned ezen, ha megvan a megfelelő partner. és úgy érzed készen is állsz rá. Épp ma került anyámmal szóba ez a téma, mondtam neki hogy kéne fogamzásgátló. Azt mondta, nem kell sietni, 15 évesen. Én meg mondtam neki, hogy valaki 15 évesen már készen áll rá, valaki 13évesen elsieti, valaki pedig még 18 évesen sem érzi úgy, hogy itt az idő, szóval ez 8szerintem) nem kortól függ.

15/L

2010. nov. 18. 19:04
 6/12 anonim válasza:
89%

barátnőm 21 évesen vesztette el, tavaly. és egy baromi jó egyetemista csaj, még csak nem is a konzervatív fajta:)

én pedig 18 évesen, és a sráccal azelőtt2, aztán még 3 évig együtt jártam.

szvsz a bátyádnak verj be egyet:)

2010. nov. 18. 19:06
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
A bátyád csak szimplán hülye.Nem gáz egyáltalán, én elég későn vesztettem el és egyáltalán nem érdekelt ki mit mond.Várjál vele, olyat keress akivel jól éreznéd magad.
2010. nov. 18. 19:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A bátyád hangember, tuti,még ő sem csinálta (fiúkon meg nincs is semmi szervi nyoma annak, hogy csinálták-e, vagy nem, szóvsl mondhatnak akármit, hogy így meg úgy megvolt nekik egy csaj).

Ne is törődj azzal, hogy kinevetett!

2010. nov. 18. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én bátyám is ezt csinálja velem... ő már 14 évesen nem volt szűz és most odavan magáért, hogy ő bejön a csajok háromnegyedének, engem meg cikiz, mert szerinte béna vagyok ahhoz, hogy fiút szerezzek magamnak.

16/L

2010. nov. 18. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy picit régebben a báty volt a húga védelmezője, aki beszélt az aktuálissal, hogy nehogy túl messzire menjen, mert vele gyűlik meg a baja... Kicsit megmosolyogtató volt, de így volt.

Most még jó, hogy a haverjainak nem árusítja ki a testvérkét.

2010. nov. 18. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!