Vallásos fiúk! Ha egy lány már nem szűz de hívő akkor már nem jöhet nálatok szóba?
A hívő fiatalok nagy része,nem veszi annyira szigorúan ezt. Legalábbis kétlem,hogy pl. a mi templomunkban akár egy szűz lány is lett volna tavaly aki esküdött. És a legtöbb nem az első barátjához ment hozzá.
Tehát a hitnek vannak egyéb részei is,ami fontosabb.
Ha én az vagyok, jogos elvárás, hogy ő is az legyen.
De azért ez még sok minden mástól is függ.
szerintem az egy baromállat aki azért dobja a szeretett lányt, mert az nem szűz... most képzeljétek el.
Nagyo nszeretik egymást, jó minden, a csaj szép, okos, művelt, normális, kedves stb.
és aztán azért lesz kidobva mert nem szűz... ez kicsit durva... bár ha a pasi iylen kattant akkor még a csaj jár jól, hogy szétmentek még idejében
23:30
Én is "szűz hívő" vagyok. Igaz, nem volt barátnőm, nem is szeretnék.
Aszexuális vagyok. Legalábbis nagyjából jellemzőek rám ezen tulajdonságok:
A szeretetet jobb/nagyobb érzésnek tartom a szerelemnél.
18/F
De, szóba jöhet...de ha mondjuk előtte a fél falu végigment rajta vagy ilyesmi, na az kizáró ok. Mert azért van különbség, hogy azért nem szűz mert volt 1 vagy esetleg 2 szerelme előttem, vagy azért, mert előtte ő volt a város legnagyobb r*banca.
Mellesleg a szüzesség lenne az igazi, de sajnos ma már nem olyan a világ, hogy ezeket a dolgokat bárki is komolyan venné. A többség csak simán röhög rajta. Sajnos....
(Pedig ez nem csak a kereszténységről szól, a pogány népeknél is óriási tisztelete volt a szüzességnek mindenhol...nem véletlenül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!