Miért gyerekes a bátyám?
Mondjuk ezek pont animék. Ettől függetlenül szerintem nem gyerekes mesét nézni. Szerinted hány felnőtt nézte meg a Jégvarázst? Mennyire volt népszerű a Gru?
Ha körbepisili a szobát, meg két hétig hisztizik, mert megetted a sütijét akkor gyerekes. Majd felnő ha rá lesz kényszerülve.
Animéket én is nézek, az nem mese csak sokan abban a tévedésben vannak h mivel rajzfilm így biztos gyereknek való. Pedig nem.
Ha pedig videojátékozik az se az mert a 16 meg 18 + nem poénból van a dobozán.
Persze ha letölti akkor mindegy.
Valami konkrétumot mondanál ?
Tudom,hogy mi az anime,és hogy sokan nézikk felnőttek is. (Én is nézek azért néhányat.)Meg azt is tudom,hogy a videójátékok azok nem 16,illetve 18
éven aluliaknak lett kitalálva.Visszatérve a mesékre én a brónykról annyit,hogy ők nem melegek és az MLP-t (My Little POny) nézik felnőttek is.És még annyit,hogy én nem vagyok brony.
A Yu-Gi-Oh! 100000x értelmesebb es több mondandóval bír mint szinte akarmelyik sorozat vagy film manapság. Kicsit több tiszteletet neki mint sem hogy bakugannal meg ninjagoval egy mondatban vesszővel elválasztva felsorolni.
Amúgy meg a kerdésedre válaszolva mai világban hiába lesz nagykorú 18éves nem jelent semmit kb. Túlzottan nagy a kényelem és nem is kényszeriti a tarsadalom se hogy felnőljön. (Annélkül hogy nem látta volna a Yugioh-t nem is :D:D). Nem dolgozik még nincs saját családja komoly gondjai ami miatt megkellene valtozni vagy legalább ,,felnőttesen" viselkedni. Majd ennek is eljön majd az ideje (vagy is az esetek 60-70%-ban). Amúgy nem tudom de a kerdés meg a leírás alapján nem vagy te véletlenül lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!