Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Teljes tanácstalanság

Mit tegyek? Teljes tanácstalanság

Figyelt kérdés

2015. okt. 1. 20:16
1 2
 11/16 mi a fene ***** válasza:
A testvéred, de szakma nélkül 200-220 tisztán gyanús. hiába irtok papírt, ha nem akar vagy tud fizetni. ha akart volna,eddig is fizethetett volna. Van ám alkalmi munka is !
2015. okt. 2. 20:13
 12/16 kkovax38 válasza:
Mondd neki, hogy ha hajlandó lesz veled ügyvéd által kötött szerződést aláírni, amiben az eddig felmerült tartozása is benne lesz, akkor még egy esetben segítesz rajta.
2015. okt. 4. 10:19
 13/16 anonim válasza:
ügyvéd se dolgozik ingyen
2015. okt. 5. 15:17
 14/16 anonim válasza:
írj, ha eléritek az egymilliót
2015. okt. 5. 15:18
 15/16 Lacza76 válasza:

Sokan éltünk már át hasonlót saját családtagjainkkal, és egyetlen dolog közös az ilyen családtagokban: ha pénzt kapnak nem adják vissza, hiába ígérnek meg bármit is!

Szóval ha le tudsz mondani a pénzről, és nem baj, hogy nem látod viszont soha többet, akkor adj neki nyugodtan. 1000 ígéret ellenére sem fogod viszont látni a pénzed, és ott fogsz ülni magad hibáztatva, hogy miért adtam neki, úgyis tudtam, hogy ez lesz belőle.

2015. okt. 7. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Én egy önfejlesztő könyvben olvastam, ami a határaink kijelöléséről szólt, hogy egy házaspár ezzel fordult a pszichológushoz h a felnőtt fiúk drogozik, nem dolgozik, a nyakukon él, állandóan pénzt kunyerál stb. mit kezdjenek vele. Mire a pszichológus: hát csináljanak neki problémát. Igy hogy megoldanak helyette mindent, kifizetnek minden adósságot így soha nem lesz motivált abban hogy összeszedje magát.

És engem a te eseted is emlékeztet erre. Ha mindig kölcsönadsz neki, meg mások is a környezetében az életbe nem veszi rá magát hogy normalizálja az életét, mert a problémáig megoldják helyette, neki nem kell. edig itt kezdődnek a felnőtt élet ugye.

2015. okt. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!