Mit tehetnék? Öngyilkosság?
A szüleimnek folyton csalódást okozom. Most megtalálták a naplómat és elolvasták. Benne van minden az elmúlt egy évről. Kb a 90%-áról nem tudtak. Nagyon sokat hazudtam nekik és ezek most mind kiderültek. Pedig ők mindig isaz őszinteséget becsülték. Nem hitték h ilyen vagyok.
Mostantol tuti h sehovanem engednek el, minden egyes lépésemet ellenőrizni fogják. Elrontottam az egész életem
Kilatastalan a helyzetem
Csak az öngyilkosságon jár az agyam.. Segitsetek!
Nem rontottad el az egész életed, pusztán lebuktál.
Egyenes utat kellett volna választanod, és nem hazudozni összevissza. Azt gondoltad, sosem derül ki? Hát de.
Állj fel, porold le magad, viseld a következményeket, és tanulj belőle.
Eddig csalódást okoztál a szüleidnek, azzal szerinted mekkora fájdalmat fogsz okozni, ha öngyilkos lennél?
Az nem megoldás. Tanulj abból, ahova most kerültél, és ha a szüleid is látják, hogy jobb ember lettél, lazább lesz a póráz.
Soha többé nem fognak bízni bennem! Nagyon félek a következményektől.. Nem vagyok elég erős ahhoz, hogy kibírjam.
Amugy 16/l
67%-os, valószínűleg olyan dolgokat csinált a lány, amit 16 évesen nagyon nem kéne. A szülők részéről nem volt helyes belenézni, de az sem helyes, hogy a kérdező hazudozott. Én az utóbbit tartom nagyobb hibának.
Az én anyukám is beleolvasott a naplómba, és ezzel megmentett attól, hogy nagy hülyeséget csináljak!
"Nem vagyok elég erős ahhoz, hogy kibírjam.
Amugy 16/l"
Ez csak olcsó kifogás. Ha elég erős voltál a hülyeségekhez, akkor elég erős vagy a következményekhez is.
#2,5 Nehogy már a szülőt okold azért mert a lányuk egy hazug! Még szerencse hogy beleolvastak, mert ezek szerint a lányukkal tényleg gond van...
Kérdező. Tanulj az esetből, próbálj meg megváltozni, mutasd meg hogy vagy/ és tudsz is lenni valaki. Öngyilkosság meg semmire megoldás. A szüleidet tennéd tönkre. Bár igazából ahogy látom telibe szarod a szüleid szóval ez téged tényleg nem is érdekel. Inkább örülnél hogy minden kiderült, vége a hazugságoknak. Az hogy nem engednek sehova azon ne csodálkozz. Elvesztetted a bizalmukat, és megbízhatatlan is lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!