Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék? Öngyilkosság?

Mit tehetnék? Öngyilkosság?

Figyelt kérdés

A szüleimnek folyton csalódást okozom. Most megtalálták a naplómat és elolvasták. Benne van minden az elmúlt egy évről. Kb a 90%-áról nem tudtak. Nagyon sokat hazudtam nekik és ezek most mind kiderültek. Pedig ők mindig isaz őszinteséget becsülték. Nem hitték h ilyen vagyok.

Mostantol tuti h sehovanem engednek el, minden egyes lépésemet ellenőrizni fogják. Elrontottam az egész életem

Kilatastalan a helyzetem

Csak az öngyilkosságon jár az agyam.. Segitsetek!

2014. szept. 2. 11:10
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

1. Nem kamu!! Nagyon is komoly! Azért vagyok itthon mert belázasodtam.

2. Pasizások (de persze még szűz vagyok!) , amikor èpp dühös voltan "gyűlölöm a szüleimet!!" , piálgatások stb.. Egy szóval nem szép dolgok, amiket már megbántam :-(

3. Köszönöm a kommenteket. Írjatok még lègyszi! Szükségem van rá!

2014. szept. 2. 15:47
 32/45 anonim ***** válasza:

29.

Nem értek egyet.

Tényleg gyávaság elmenekülni a gondok elől, viszont az öngyilkosság nem gyávaság. Ahhoz, hogy tudatosan eldobd magadtól az életet, inkább az örökké tartó semmit választva, ahhoz bátorság kell.

Viszont undorító, leköpni sem érdemes tett.

2014. szept. 2. 15:49
 33/45 A kérdező kommentje:
Es ha azt hinnek hogy meghaltam, hogy nem ongyilkossag?? Nem lenne nekik konnyebb?? Nem kene szegyenkezniuk. Nem okoznek tobb csalodast
2014. szept. 2. 16:00
 34/45 anonim ***** válasza:
60%

1. Mondd meg nekik, hogy egy ember napjója a legszemélyesebb magánügye, és SENKINEK!!!! semmi köze hozzá. Nekik sem. Szégyelljék magukat azért, amit tettek. Kezdj el egy újat, a régit tartsd meg, nagyon jó lesz azt visszaolvasni 30 év múlva, hidd el...), és mindig zárd el a naplódat, vagy tanulj meg titkosírást, vagy pedig vegyél olyan füzetet, amihez lakat is van.

És meg kell nekik mondnai, hogy ha még egyszer azt veszed észre, hogy a legszemélyesebb dolgaidban kotorásznak, akkor amint 18 lesze, azonnal elhagyod őket, örökre. Ez kontrolláló szülőknél szokott segíteni.

2. Öngyilkosság helyett keress meg egy ifjúsági pszichiátert, de nagyon gyorsan, mert a szüleid olyan önző állatok, hogy neked már komolyan szaksegítség kell.

3. Nem rontottál el semmit, ők a hibásak. Mivel állandó kontroll alatt tartanak, és rövid pórázon, valószínűleg ezárt hazudozol folyton (és mert gyenge vagy konfrontálódni velük). Ideje változtatni! Ehhez kell a segítég.

2014. szept. 2. 16:14
 35/45 anonim ***** válasza:

Azért ezek nem olyan durva dolgok, hogy öngyilkosságon gondolkodj.

Majd megenyhülnek, ha jól viselkedsz.

A naplódat pedig legközelebb dugd el valahova :)

2014. szept. 2. 17:46
 36/45 anonim ***** válasza:

Egy kis piálás és pasizás miatt akarod eldobni az életed?

Hülyeség, a szüleid most dühösek, egy darabig még azok lesznek, de elfog múlni. A szobafogság egyszer lejár, ha pedig normálisan viselkedsz a továbbiakban újra megfognak benned bízni.

2014. szept. 2. 18:05
 37/45 anonim ***** válasza:

öngyilkosság, a te esetedben = a világért sem vállalom a felelősséget azért, amit tettem. A könnyebb utat választom, dehogy foglalkozom én azzal, hogy mások életét esetleg tönkre teszem ezzel. A lényeg, hogy engem sajnáljanak majd a végén, bár nekem nem lesz jobb, de olyan jó elmerülni az önsajnálatban, már előre is.... inkább tanuld meg vállalni a tetteidért a következményeket.

A piálások, pasizások nem olyan nagy ügy, persze a szüleid nyilván mást vártak tőled. Esetleg gondolkozz el azon, hogy talán ők jót akarnak neked... Félre ne érts: nem mondom, hogy nem hibáztak, más privát dolgaiban nem turkálunk. Tilos. Ebben teljesen igazad van.

De az is jó nagy marhaság, hogy ilyen hülyeség miatt te rögtön az öngyilkossággal foglalkozol.

Szánalmas vagy, ha ezt komolyan gondolod. Inkább próbálj meg kicsit érett és felnőtt lenni. Hazudozást befejezni, véleményedet és a tetteidet vállalni. Nem lesz semmi baj, nyugi. Ilyen az élet.

2014. szept. 2. 20:44
 38/45 anonim ***** válasza:
Fiatal korában mindenki piál, meg pasizik. Ez a legtöbb ember életéből nem maradt ki. Hacsak a szüleid nem voltak apácák. Szerintem tudják ők, min mész keresztül, ők is voltak fiatalok.
2014. szept. 2. 22:33
 39/45 A kérdező kommentje:
A szuleim elvaltak. Anyukammal elek. Most apukam ot okolja es azt akarja hogy hozza koltozzek.. Egy tavoli varosba. De en nem szeretnek...mit tegyek? Azt hiszuli azert mert anyat joban szeretem...
2014. szept. 3. 10:29
 40/45 anonim válasza:

Szerintem ez egyáltalán nem nagy dolog! Szüleidnek sem kéne felfújni, Neked pedig öngyilkosságon gondolkozni butaság egy ilyen bagatel dolog miatt!

Nálam tök ugyanez volt a helyzet anno 14 évesen naplót vezettem,apám beleolvasott, megbíztam bennük ezért soha nem is zártam el, és kedvére olvasgatta.

Hidd el nekem, sokkal pikánsabb dolgokról írtam mint te (köztük a szüzességem elvesztéséről részletesen beszámolva. És aztán jött a többi fiú. Nyilván egy hülye fruska voltam, minden buliban ment a lerészegedés, lányokkal csókolózás. egyszóval minden durva dolog.

De én ilyen tini voltam. /sosem leszek rá büszke/ Vagyis nálad sokkal rosszabb.

Aztán persze mikor elmondta anyumnak az olvasottakat..kitört a balhé! /szó szerint leku*váztak. Anyum nem olvasott bele,csak arra kért égessem el mert annyira "mocskos" :)

Borzasztó rossz volt annyi év emlékét kitörölni.

DE soha nem hozták később szóba,nem lett belőle verés, költözés vagy ilyesmi. Persze buliba nem mehettem többet:)

De látod én is túléltem. Lehet az én szüleim lazábbak,és én is az voltam/vagyok de ettől még nem lettem a későbbiekben rossz ember, sem egy céda.:)

A fiatalok néha bizony csinálnak őrültségeket.

Tudom most nehéz de meg kell birkóznod vele,mert ez semmi ahhoz képest amik még rád várnak az életben.

Ne félj a szüleidtől, az már régen rossz!

Örüljenek neki hogy még egyáltalán szűz vagy!

Lehet benned is vannak hibák,de én úgy gondolom hogy lehetnének picit modernebb felfogásúak is. nem csináltál semmi egetverőt! Ők azonban igen! Soha nem olvasnék bele a lányom naplójába, ahogy az én anyukám sem tette!

Légy Erős, Lázadj, Piríts rájuk! Ne hagyd hogy csak az ő akaratuk érvényesüljön és elnyomjanak.

Lehet ebben sokan nem értenek egyet velem,mégis sokra vittem az életben,azok a barátnőim akiket pedig szigorúan fogtak most a béka feneke alatt vannak, nem éltek, nem boldogok, beszari,satnya emberek lettek! Azzal hogy a széltől is óvni akarták őket a szülők,csak a rosszat érték el.

Tudom ez ember függő is, de ha már ilyen butaságokra gondolsz 16 évesen akkor valószínű csak még rosszabb lesz a későbbi életed. sorry

2014. szept. 3. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!