Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék? Öngyilkosság?

Mit tehetnék? Öngyilkosság?

Figyelt kérdés

A szüleimnek folyton csalódást okozom. Most megtalálták a naplómat és elolvasták. Benne van minden az elmúlt egy évről. Kb a 90%-áról nem tudtak. Nagyon sokat hazudtam nekik és ezek most mind kiderültek. Pedig ők mindig isaz őszinteséget becsülték. Nem hitték h ilyen vagyok.

Mostantol tuti h sehovanem engednek el, minden egyes lépésemet ellenőrizni fogják. Elrontottam az egész életem

Kilatastalan a helyzetem

Csak az öngyilkosságon jár az agyam.. Segitsetek!

2014. szept. 2. 11:10
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Az öngyilkosság gondolatát már kiűztem a fejemből, mert tényleg óriási hülyeség. De lázadni, visszaszólni ,ellenkezni sajnos nem merek.. Mert félek, főleg apától.. :/ nem merek kiállni magamért.. Mert valahogy a vegen mindig en jovok ki rosszul . Erzelmileg zsarol.. A koltozestol meg tenyleg nagyon felek. Nem akarom
2014. szept. 3. 22:36
 42/45 anonim ***** válasza:
#41 Bocsi, de nálad tényleg gondok vannak. Keress fel egy szakembert akivel eltudsz beszélgetni. Ha őszinte vagy vele akkor fog tudni tanácsot adni. Ne játszd már itt az áldozatot hanem tegyél valamit te is.
2014. szept. 4. 07:04
 43/45 anonim válasza:

Hát pont ez az,. nem szabad hagyni,hogy érzelmileg zsaroljon! Tök őszintén el kéne mondanod,hogy "-Apa! Te érzelmileg zsarolsz engem, félek tőled és ez nem normális!"

Amúgy 17 évesen már elköltözhetsz tőlük ha jól tudom.

Némely szülők nagyon tönkre tudják tenni a gyerekük életét:(

Az a baj,hogy ez tényleg kihatással lesz a későbbi életedre is. Másoknak sem mersz majd visszaszólni, félénk leszel...Bármennyire nehéz is..lázadnod kell! MI a legrosszabb ami történhet? Még csírájában kell elfojtani ezt a dolgot! Hidd el,megéri! Csak mert kiállni magadért!

2014. szept. 4. 10:17
 44/45 mi a fene ***** válasza:
Ugyan áruld már el, mik lehettek abban a naplóban, ha egyébként nem vettek észre semmit, úgy értem nem volt balhé körülötted. Milyen barátaid vannak, mit tanulsz ?Iskolában nem volt rád panasz .
2014. szept. 21. 21:01
 45/45 A kérdező kommentje:
épp ez az... elit gimnáziumba járok, tavaly kitűnő voltam. semmi eget rengető dolgot nem tettem szerintem, egy kivételével amikor tényleg nagyon túl lőttem a célon egy buliban és totál részeg voltam. de ezen kívül a többit csak felfújják. igyekszem jól viselkedni, de valamit mindig elrontok és ők csak azt veszik észre.
2014. nov. 23. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!