Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nevelő apámmal már nem tudjuk...

Nevelő apámmal már nem tudjuk mit kezdhetnénk. Teljesen ki készít minket?

Figyelt kérdés
Apám mikor 2 éves voltam elhagyta Anyámat és azóta sem tartjuk vele a kapcsolatot. kb azóta van egy nevelő apám, aki kiment Amerikába pár hónapra dolgozni mikor olyan 3 éves lehettem. Mielőtt kiment, tök rendes volt Anyuval, de mikor vissza jött csak mindenben a rosszat látta, egyre többet veszekednek azóta, Anyunak sose lehet semmibe beleszólása, kiforgatja a szavait hogy mindig neki legyen igaza. Mára már annyira el durvult a helyzet, hogy Anyu teljesen depressziós. Nevelő apám még mindig ezt csinálja vele. Rendesen terrorizál minket. Mások előtt persze rendes velünk, meg másokkal is kedves csak velünk nem. Nem tud minket úgy elfogadni ahogy vagyunk, mindig változtatni akar rajtunk ahogyan neki tetszik. Anyu már nem szereti, de nem tudunk tőle megszabadulni, mert közös a ház és minden. Nem is nagyon tudnánk hova menni ha eljönnénk onnan. Teljesen el vagyunk keseredve, hogy mit is tehetnénk hogy javuljon a helyzet, és ne legyen mindig mindenből veszekedés. Nevelő apám egyébként olyan, hogy mindenen megsértődik, semmit nem segít Anyunak, mindent neki kell egyedül megcsinálni. Lassan a fűnyírást is Anyu csinálhatja mert annyira lusta a nevelő apám. Ki kell szolgálni, körbe kell ugrálni, de még akkor is úgy viselkedik az emberrel mint egy kutyával. Eléggé elvetemült, képes lenne szerintem akár megölni is minket ha annyira ellent mondanánk neki, vagy ha Anyu megmondaná neki, hogy el akar válni. Nem látunk semmi megoldást a helyzetre. Anyut nagyon szeretem, és próbálok neki segíteni amiben csak tudok, de sajnos ettől a helyzet még nem lesz jobb. Kérlek mondjátok el a véleményeteket, adjatok tanácsot, mert mi már tanácstalanok vagyunk. :/

2015. szept. 13. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmilyen más megoldás nincs, mint elválni és a házat eladni és külön költözni. Nem fog megváltozni, ha ezt nem lépi meg anyukád, minden marad a régiben. Merni kell kilépni abból, ami nem jó, ez az egyetlen út.
2015. szept. 13. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez családi ügy, ebbe beleszólása kívülről senkinek nem lehet. Ha ti tehetetlenek vagytok akkor nyilván nem mertek lépni, mert valami miatt nektek mégis csak kedvező ez a helyzet.
2015. szept. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!