Ha a gyerekem apja nem írja alá az apasági nyilatkozatot, akkor mi történik? Apasági vizsgálatot úgy tudom meg lehet tagadni. Tehát így teljesen ki tud bújni a kötelezettségei alól?
Ennyire buta embert valasztottad gyereked apjanak...
De siman bepereled gyerek egeszseges vagy beteg fizetnie kell.
Nagybatyotol nem orokolheto a betegseg
Javítok, nem tőle, hanem arról az àgròl.
Egyébként a baba eddigi vizsgálatok alapján makk egészséges, de így sem fogadja el a helyzetet.
Max álmaiban ússza meg.
Szerintem írd meg neki, hogy oké, akkor majd a bíróság aláíratja vele.
Ilyenkor mindig fogom a fejem ,hogy teli az ismerősi köröm is normális erkölcsű szerény magányos srácokkal akik a kutyának nem kellenek ,de az ilyen 2 bites átverős faxjancsiknak meg mindig jut nő.
A kérdésre meg: nem tagadhatja meg ha pert indítasz ellene,és ha ő az apja akkor fizetnie kell. Más kérdés hogy az ilyen fószer inkább 20 évig fekete munkát fog végezni csak hogy ne fizessen.
Milyen beadványt küldtél el? Apasági nyilatkozatot csak személyesen, mindkét szülő jelenlétével lehet tenni.
Bíróság álltál el rendelt DNS vizsgálatot megtagadni nem lehet
Utolsó előtti akkor tulajdonképpen mit érek a nyilatkozatával, ha úgysem fizet!?
jelenleg tanul, de utána dolgozni akar /eddig nekem ezt mondta/. Ha a perkoltsegeket sem tudja majd kifizetni, akkor mi lesz? Nincs bevétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!