Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám megőrült? Nagyon...

Bátyám megőrült? Nagyon megijeszt néha.

Figyelt kérdés

Az emeleten voltunk, playstationoztunk. Mikor végre én nyertem akkor mondtam, hogy oké megyek le enni, erre rám néz, tök furán és közel hajol. - Van valami a hajadban azt mondja és kiszedte. De esküszöm, hogy a számat nézte, úgyhogy arrébb húzódtam. Felálltam és az ajtó felé indultam. Észre vette hogy vmi nincs rendben és megkérdezte, hogy Miért vagyok ilyen? Félek tőle?

Mondom nem...csak... Néha olyan furán viselkedik. Ekkorra már az ajtó előtt álltam, kimentem volna de ő benyomta a nyíló ajtót. Na ekkorra már tényleg féltem, mert megint tök közel volt és engem nézett. Szerencsére ekkor haza jött apa és akkor kiengedett. Most meg napok óta alig szól hozzám, meg mintha kerülne... Mi az isten ez?

2015. szept. 25. 19:07
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2015. okt. 12. 17:22
 42/54 anonim válasza:
Nekem megirod?
2015. okt. 13. 11:29
 43/54 anonim ***** válasza:
összejött a bátyjával a kérdező és marha jókat ke**lnek azóta !!! így helyes :)
2015. okt. 13. 17:57
 44/54 A kérdező kommentje:

Utolsó... Nem talált... Nem tudom honnan veszel ilyeneket, amikor részemről semmi olyan megnyilvánulás nem történt, hogy vágynék ilyesmire...

Nekem meg megy privi utolsó előtti :)

2015. okt. 13. 18:45
 45/54 anonim ***** válasza:
Korábbi (elso meg azt hiszem harmadik ?) válaszoló vagyok. Nekem is elmondod, mi lett veletek?
2015. okt. 13. 22:58
 46/54 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is megírod mi történt? Így gyakszi előtti nap nincs más dolgom :D
2015. nov. 3. 22:23
 47/54 A kérdező kommentje:
... Utolsó nem a bátyám -.- csak valami unatkozó kis tinédzser fotelharcos.
2015. nov. 7. 09:16
 48/54 anonim ***** válasza:

A kis 33%-os pistike figyelmébe: vértestvérek között folytatott szexuális kapcsolat a hatályos Büntető Törvénykönyv szerint bűncselekmény, hivatalból üldözendő!

Így is fenntartod az állításodat?

2015. nov. 7. 14:22
 49/54 A kérdező kommentje:

A BTK szerint csak az büntetendő, ha az egyik félnek nem áll akaratában. "üldözendő" szó pedig elég elavult és nem is ide való szó a 21. században. A középkorban a vallásokat "üldözték" vagy az azt nem űzőket, elég barbár módon. A szó szerintem amit te írni akartál az az elítélendő és ez így is van, egyetértek vele.

De olyan jogszabály amilyet te leírsz olyan nincs. :)

A 33% os kis nagyokos már törölte is a hozzászólását, mint látom... Valaki letörte a szarvát :D

2015. nov. 7. 16:21
 50/54 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezt ne feszegessük. A magyar jogrendszerben nincs olyan, hogy "elítélendő", de olyan van, hogy hivatalból üldözendő! Ezen ne vitatkozzunk, tanultam bütetőjogot. És testvérek közötti szexuális kapcsolat esetén semmi sem számít, hogy közös akarattal csinálták! Amúgy választ nem lehet törölni, csak a moderátorok tudják. De hála Istennek, éberen őrködnek :)
2015. nov. 7. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!