Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám megőrült? Nagyon...

Bátyám megőrült? Nagyon megijeszt néha.

Figyelt kérdés

Az emeleten voltunk, playstationoztunk. Mikor végre én nyertem akkor mondtam, hogy oké megyek le enni, erre rám néz, tök furán és közel hajol. - Van valami a hajadban azt mondja és kiszedte. De esküszöm, hogy a számat nézte, úgyhogy arrébb húzódtam. Felálltam és az ajtó felé indultam. Észre vette hogy vmi nincs rendben és megkérdezte, hogy Miért vagyok ilyen? Félek tőle?

Mondom nem...csak... Néha olyan furán viselkedik. Ekkorra már az ajtó előtt álltam, kimentem volna de ő benyomta a nyíló ajtót. Na ekkorra már tényleg féltem, mert megint tök közel volt és engem nézett. Szerencsére ekkor haza jött apa és akkor kiengedett. Most meg napok óta alig szól hozzám, meg mintha kerülne... Mi az isten ez?

2015. szept. 25. 19:07
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
97%
Leírnád hogy hány èvesek vagytok? Az sokat változtathat az ügy komolyságán.
2015. szept. 25. 19:13
 2/54 anonim ***** válasza:
68%
Fiú vagy lány vagy?
2015. szept. 25. 19:15
 3/54 A kérdező kommentje:
Én 24 L bátyám 26
2015. szept. 25. 19:18
 4/54 anonim ***** válasza:
44%
Biztos reszelni akar.
2015. szept. 25. 19:19
 5/54 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem inkább te viselkedtél furán :S
2015. szept. 25. 19:19
 6/54 A kérdező kommentje:
Én viselkedtem furán? De miért? Nem csináltam semmit O.o
2015. szept. 25. 19:21
 7/54 anonim ***** válasza:
94%

Hát akkor az komoly.. A kovetkezo teendőd attol fog fuggeni hogy mennyire vagytok joba. Ha kozel alltok egymashoz, akkor siman beszeld meg vele hogy mi baja van.

Viccen kivul, kéne neki egy barátnő. Ezen tudsz segiteni te is.( mármint összehozni valakivel) :) remélem nem tortenik semmi komolyabb veletek.

2015. szept. 25. 19:24
 8/54 A kérdező kommentje:
Holnap beszélek vele, mert már unom, hogy kerül meg úgy szól hozzám, mintha valami eget rengető rosszat tettem volna... Fél éve szakított a barátnőjével egyébként, de mialatt együtt voltak akkor sem szerette azt mondta...
2015. szept. 25. 19:28
 9/54 anonim ***** válasza:
19%
Úgy tűnik kangörcse van a srácnak, próbáld meg rámozdítani valamelyik barátnődet, még mielőtt nem mászik rád!!
2015. szept. 25. 19:48
 10/54 A kérdező kommentje:

10-es. Már miért törölnék a kérdést? Nincs benne semmi olyan aminél ne lenne 20 millió durvább itt a gyakori kérdések weboldalon.

9-es neked meg írok majd privit holnap

2015. szept. 25. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!