Bátyám megőrült? Nagyon megijeszt néha.
Az emeleten voltunk, playstationoztunk. Mikor végre én nyertem akkor mondtam, hogy oké megyek le enni, erre rám néz, tök furán és közel hajol. - Van valami a hajadban azt mondja és kiszedte. De esküszöm, hogy a számat nézte, úgyhogy arrébb húzódtam. Felálltam és az ajtó felé indultam. Észre vette hogy vmi nincs rendben és megkérdezte, hogy Miért vagyok ilyen? Félek tőle?
Mondom nem...csak... Néha olyan furán viselkedik. Ekkorra már az ajtó előtt álltam, kimentem volna de ő benyomta a nyíló ajtót. Na ekkorra már tényleg féltem, mert megint tök közel volt és engem nézett. Szerencsére ekkor haza jött apa és akkor kiengedett. Most meg napok óta alig szól hozzám, meg mintha kerülne... Mi az isten ez?
Hah. Ilyen egy paranoiás embert...komolyan nem vagy normális
"Úristen, a testvérem rámnézett", "Úristen, mellém állt"...nem tudom milyen családban nőttél fel, de az emberek néznek egymásra és egymás mellett is szoktak állni, akármilyen meglepő...
Hát abban is valami amit a 14-es írt.
Elvégre mégiscsak testvérek vagytok vagy mi a szösz.
14-es nem volt ott, ezért nem tudhatja a körülményeket. Nem látta az arcát, hogy hogy nézett és azt sem, hogy mennyire közel hajolt, amikor az ajtónál álltunk.
Hozzátenném, hogy már régebben észre vettem, hogy "fura" de pont ezért, mert én is így gondoltam, hogy ez természetes, nem foglalkoztam vele egészen addig a napig amit fentebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!